Híres utolsó szavak

Ez nektek vicces?

nem felejtünk.jpg

 

 


 

Jobban teljesít...


Orbán Pinocchio thumb.jpg

FRISSÍTVE!

Itt az újabb történelmi csúcs

A központi költségvetés bruttó adóssága: 2010. május: 19.933,4 Mrd Ft; 2011. május: 21.116,5 Mrd Ft; 2012. május: 21.180,9 Mrd Ft; 2013. május: 21.765,4 Mrd Ft; 2014. október 24.736 Mrd Ft;2015. június 6. 24 847 Mrd F

 

Szűjjé má'!
tumblr_nzd85jlxqr1qd6fjmo1_1280.jpg

  

Te már bekövetted?

 

Vincent tumblr Falus.JPG

 


 

Vincenzúra

Troll Vincent.jpg

Figyelem! A Vincent szerzői — főszabályként — maguk moderálják a posztjaikra érkező hozzászólásokat. Panaszaitokkal vagy a mellékhatásokkal a poszt írójához forduljatok!

Köszönettel: Vincent Anomália

Címkék

abszurd (39) áder (5) adózás (11) alkotmány (45) alkotmánybíróság (10) államosítás (7) arcképcsarnok (14) ascher café (24) a létezés magyar minősége (6) bajnai (16) bank (7) bayer (23) bayerzsolt (14) békemenet (7) bkv (7) bloglossza (14) borzalmasvers (156) cigány (7) civilek (5) civil társadalom (8) demokrácia (24) deutsch tamás (6) devizahitelek (9) dogfüggő (10) egyház (10) ellenzék (7) erkölcs (17) érték (19) Érvsebész (11) eu (13) eu elnökség (8) felsőoktatás (15) fidesz (76) fideszdemokrácia (7) film (12) filozófia (13) foci (12) focijós (19) focikvíz (54) focitörténelem (94) fritztamás (6) gasztrowhat (9) gavallérjános (10) gazdaság (8) gengszterkrónikák (14) gyurcsány (27) hangfal (98) heti válasz (19) hétköznapi történetek (32) hétvége (44) hoax (5) hülyék nyelve (16) hülyeország (165) idézet (768) igazságszolgáltatás (6) imf (26) indulatposzt (11) interjú (7) járai (12) jobbik (17) jogállamiság (33) kampány (12) kampányszemle (9) katasztrófa (5) katonalászló (21) kdnp (9) kétharmad (16) költségvetés (21) könyvszemle (9) konzervatív (18) kormányváltás (22) kormányzás (42) kósa (8) kövér (11) kultúra (21) kumin (14) lánczi (5) lázár jános (12) levelező tagozat (12) lmp (8) longtail (10) magánnyugdíj (25) mandiner (15) március 15 (8) matematika (9) matolcsy (44) mdf (5) média (48) melegek (8) mesterházy (7) mnb (5) mosonyigyörgy (7) mszp (32) mta (5) napitahó (7) navracsics (14) nedudgi (15) nekrológ (11) nemigazország (5) nemzeti együttműködés (5) ner (11) nyugdíj (5) oktatás (12) önkormányzatok (6) orbán (46) orbanisztán (15) orbánizmus (101) orbánviktor (65) országgyűlés (6) pártállam (23) politika (14) polt (5) program (9) retró (22) retro (115) rettegünk vincent (14) rogán (9) sajtó (22) sajtószemle (6) schmitt (38) selmeczi (8) semjén (6) simicska (7) sólyom (7) spoof (19) stumpf (5) szász (6) századvég (7) szdsz (9) szijjártó (16) színház (35) szlovákia (5) szszp (5) tarlós (12) társadalom (50) törökgábor modul (8) történelem (5) tudjukkik (22) tudomány (17) tüntetés (17) ügyészség (9) választás (37) vb2010 (19) vendégposzt (68) videó (11) vincent (10) Vincent szülinap (6) voks10 (7) vörösiszap (16) zene (23) Címkefelhő

Az orbán-magyar kontinuitásról

2020.06.07. 12:53 | jotunder | 29 komment

 

      wybor.jpg

     

(A képen az látható, amint egy orbánmagyar nemzetvédelmis meggyilkolja Szent Wiborada-t. Az eset 926-ban történt St.Gallenban, a svájci rendőrség azóta is keresi az elkövetőt.)

     Tegnap Orbán Viktor orbánmagyar kán egy 896 centiméter magas Dodó-szobor avatásán rengeteg fontos információt közölt az orbánmagyar népről. 

    "A magyarok kálváriáján az asszonyoknak külön hely jár. Ez jól is van így, mert mindig az asszonyok pótolták a vérveszteségeket. Hol országvédő katonák, hol országépítő mesteremberek hadait adták a hazának. Mindig azt adták, amire éppen szükség volt. Asszonyainknak köszönhetjük, hogy a túlélés és az országépítés művészete a génjeinkben van. "

   A humánetológia ismert ténye, hogy a norvég asszonyok teljesen rosszul szülnek. Amikor Norvégiának cipőfelsőrészkészítőkre lenne szüksége, akkor ornitológusokat szülnek, amikor meg ornitológusokra lenne szükség, dafke cipőfelsőrészkészítőket. Mert nincs a génjeikben az izé. 

   Az orbánmagyar nép lényege a "mi". Mi orbánmagyarok védelmeztük az Oszmán Birodalomtól (ez nagyon bekattant Orbánnak, bár amikor Erdogan seggét simogatva kereste a szultáni futballizmot ez a tény nem lett túlhangúlyozva) a ribanc Keresztény Európát. Igen,  Thököly Lipót Rudolf osztrák keresztény testvéreinkkel vállvetve harcolt az oszmánok ellen, nem beszélve Rákoczi Ottó Franz nagyfejedelemről, aki a felső-ausztriai  Tekirdag-Rodostó fürdőhelyre menekült a Porta bosszúja elől, mielőtt az Első Világháborúban visszafoglaltuk Rejkjavíkot a török csapatoktól.

  Maradjunk a "mi"-nél. 896 táján keleti irányból megérkezik Árpád, akit ma valószínűleg tádzsik turistának néznének, ha végigsétálna a Wesselényi utcán. Alig kétszáz évvel később William The Conqueror érkezik meg Angliába, de egy árva szót nem tud angolul, pedig az angol nyelv már akkor nagyon egyszerű volt: 

  "Hwæt. We Gardena in geardagum,þeodcyninga, þrym gefrunon,hu ða æþelingas ellen fremedon."

    Ez nagyjából a meneh hodu utu rea. 
   Tehát ezek az ázsiai úriemberek és úriasszonyok (akik még főleg katonákat szültek, mesterembereket kevésbé) megérkeznek( majd kisvártatva súlyos bűncselekményeket követnek el St.Gallenben).  Ebben az időben olyan szlávféle emberek laktak a környéken, akikhez az orbánmagyaroknak természetesen nincs köze. Sem a románokhoz, sem a törökökhöz, utóbbiakhoz különösen nem.
 
   Pedig... A jelenlegi orbánmagyar lakosság genetikailag sokkal de sokkal közelebb van a szlávféle emberekhez, mint azokhoz sajátos higiénés szokásrendszerű,  anger management kurzusra szoruló kipcsákarcúakhoz, akikről a Dodó madár csivitel. A jelenlegi magyar nyelv valamennyire talán hodu utu rea, de azért szeretném én megnézni, amint Orbán kumiszt vételez Töhötöm trafikjában Vereckénél. 
 
   Valamiért mégis Töhötöm a "mi", meg a Szent Viboradat agyonverő és előtte vele ki tudja mit csináló agresszív egyed és nem az a szláv paraszt, aki csak nézte Koppány vezér Lamborghini Huracanját. Az a szláv paraszt a Slovan Bratislava középpályásainak "mi" (Joeri de Kamps, Ibrahim Rabiu). Világos beszéd. Maria Hruznak is ő a mi, Ludovik Kosutnak meg Huba the Great. 
  Boris Johnson, akinek Ali Kemal volt az egyik dédije, nem szokott "mi"-ként refereálni Nagy Alfrédra, vagy Wessex és Northumbria uraira, pedig ő tulajdonképpen egy angol. Annyira biztos angol, mint amennyire Orbán Viktor magyar. Az angol iskolás ugyanúgy tanulja a Beowulfot ahogy  a magyar iskolás az ősmagyar történelmi eposzt tanulná, ha lenne ősmagyar történelmi eposz. Csak nem "mi" neki az Artúr király, és ott bizony Rishi Sunak pénzügyminiszter, Alok Sharma gazdasági miniszter és Priti Patel belügyminiszter, ha nem is teljesen angol, de brit, ami nem jelenti azt, hogy sok közük lenne a kelta-britonokhoz.  De a szláv cipész, a zsidó boltos, a magyar jobbágy és a sváb paraszt utódai is lehetnének valamilyen uhorok, persze az uhorokat akár magyarnak is nevezetnénk, ha mindenki tudná, hogy merre van az arra.
   És itt még van egy kis csavar a történetben.  Werbőczy "Bázisdemokrata" Leopold a nagy magyar jogvédő választotta el a fentmagyart a lentmagyartól, és nyilván Orbán Viktor és vele együtt a teljes orbánmagyar népesség a fentmagyarokhoz tartozott, és nem a lentmagyarokhoz, akik nem is magyarok, az ő asszonyaik nem is tudnak a megfelelő pillanatban kibernetikusokat szülni.
  Tudom, a lényeg az,  hogy Mészáros Lőrinc építheti meg a Budapest-Peking metrót, mondjuk inkább Csang-Ho, de hét százalékban mégis a Mészáros Lőrinc, aki egyébként per fizimiska annyira hasonlít Orbán Viktorra, hogy konkrétan azonos is vele.
   Mindazonáltal, én érzek egy kis mindazonáltalt a narratívában. Akkor lesz az eredetileg simamagyar Bayerből, Huthból, Friczből, Schmidtből és persze Grünfeldből, Raducanuból, Kardashianból, Eleftariakoszból, Obaganjóból ősorbánmagyar, aki nyereg alatt puhította a vegán parizert és fehér lovat áldozott Boldogasszony Maminak, akkor nyomják ezer éve az ŐsKrahácsot, akkor lesz Magyarhon a Népek Krisztusa, sorry Miss Wiborada, akkor lesz Soros György judeobesenyő rabló, amikor összetartásra van szükség a csonkamagyar córeszban. Amikor kicsit jobban látszik, hogy hülyék és tolvajok ülnek a simamagyar nyakakon, amikor Tiborc már megint a kora reggeli másodpercekben kereste meg közbeszerzésen egy ápolónő hatszázezerévi fizetését.
   Amikor felfeslik a nagymagyar szövet, és látod alatta a lekoszlottságot, a hazugságot, és főleg a lopott cuccot,
akkor mi mind "mi" vagyunk, ezeréves mi, Muhi, Mohács, Világos, Trianon, Irapuato, és ugye ha én lényégében te vagyok, akkor te csak nem észrevételezel egy olyan potomságot, hogy ami tegnap még a te csokis kekszednek tűnt, az ma már az én csokis kekszem.
UPDATE: Miket nem tud meg az ember. Figyelmeztettek, hogy a "törökök" tényleg megtámadták Izlandot. Valójában muszlim kalózok  (az egyik ilyen hajóst Jan Janszoon van Harlemnek hívták, de Murat Reisre törökösített) támadtak izlandiakra és hurcoltak el pár százat közülük rabszolgának, de az akkori Ottomán Birodalom fennhatósága alá tartozó Algírból és a marokkói Salé-ból indultak el. 
UPDATE2: Hogy ne csak felcsúti pitiánerekről legyen szó a posztban. Ez itt Tyson "The Gypsy King" Fury, a helyi kebabosnál, ímént lőtte M. Gy.k.  nehézsúlyú profi világbajnok, ő verte meg Vlagyimir Klicskót. 
img-7729.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://orulunkvincent.blog.hu/api/trackback/id/tr6715752304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2020.06.07. 13:07:00

No. Ezét nem kapnak 500 ezret a szociális gondozók, kell a pénz a csokis kekszre.

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2020.06.07. 13:21:45

OFF nem tudok tördelni. kimentettem, külön megszerkesztettem, visszamásoltam, és megint nem vágta szét a végét bekezdésekre.

ikaruss 2020.06.07. 13:26:33

Tiborc panaszát megérti a bán: holnaptól a kora reggeli másodpercekben nem egy ápolónő hatszázezerévi fizetését keresi meg, hanem 600 millió évit. Majd elénekli a "Hazám, hazám enyém mindened" című áriát, persze csak a "fehérvári huszárok" után.

Magyaur 2020.06.07. 13:38:00

Orbán Anno Domini 1453
Igaz történet Európáról és a bosszúvágyról; a helyszín a oszmán törökök által bekerített Bizánc 1453-ban, éppen annak eleste előtt.
"Görög oldalon fel-felcsillant a remény, hogy Hunyadi megjelenik a szultán hátában, nyugatról, a város szárazföldi felén, ahol a vándor magyarok hajdan hiába döngették volt a kapukat. De a sors iróniája néha irtózatos. Hunyadi helyett egészen másfajta magyar jelent meg. Az ágyúöntő Orbán, aki a legendás Botond mihaszna buzogányát ezúttal csodafegyverre cserélte. Hatvan ökör vontatta öntvényét Bizánc alá. Olyan lehetett a korabeli golyóbisvetőkhöz képest, mint Kruppék 42-es Kövér Bertája /t.i. a német Krupp acélgyáros messze hordó ágyúja - MaGYAUR megjegyzése/, , amely szétlőtte a belga erődítéseket az első világháborúban. Ez a szörnyeteg végezte a legnagyobb pusztítást a falban. Mellesleg szólva, Orbán eredetileg Bizáncnak szolgált, de nem tudták kellőképpen megfizetni." Cs. Szabó László: Őrzők, Magvető könyvkiadó Budapest, 1985 - 85. old.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2020.06.07. 13:42:43

A múltkor néztem egy nagyívű összefoglalót Gurbanguly Berdimuhamedovról, www.youtube.com/watch?v=-9QYu8LtH2E
és, ehem, nem nagyon rína ki a fizimiskája a Keleti Pályaudvar érkezési oldalán hömpölygő tömegből.

kemény keleti kommentelő 2020.06.07. 14:14:46

@Kettes: Orbán még Delhi alsóvárosi forgatagában is elveszne a tehénszarárusok között. Nem értem, mit akartál ezzel.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2020.06.07. 14:44:21

@kemény keleti kommentelő: Hogy mindenki azonnal nézze meg, hogy kell beszélni nyolc és félmillió ember előtt egy lóbaszó diktátorról.

Külsős 2020.06.07. 17:52:09

Meghallgatni nem bírtam, de most elolvastam a beszédet. Tudja valaki, ki lehet orbán beszédírója, aki ilyen elképesztő dagályos stílusban képes megírni azt, hogy kiszera méra bávatag?
Amúgy két gyöngyszemet találtam benne, az egyik: "Ahogy meg van írva: „Vésd az emlékezetedbe, hogy minden ember azonos állapotban születik, és hogy semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség.” Ma is ezen a fundamentumon áll a hazánk." Elképzeltem az alázatos, gőg és gyűlölség nélküli Orbanisztánt :))).
A másik meg, hogy ott fogunk állni nyugati ellenségeink (brit, francia, stb. a.k.a. EU) sírjánál.
Ide most már tényleg több pszichiáter kell meg egy muszájkabát.

stefan75 2020.06.07. 18:51:33

@Kettes: Egy pillanatra azt hittem, ez a lóbaszó csak valami eposzi jelző, mint a kígyóvállú libsi, de aztán megnéztem a linket... Oh well.

Belzebubo 2020.06.07. 19:23:58

@Külsős: Ohh jajj, csak a BMW-nél, Mercedesnél, Audinál meg ne tudják, hogy ők igazából ellenségek...
De az se baj, szerintem már be vannak tárazva a következő ellenségek is, mert a határ a csillagos ég...

SMFB 2020.06.07. 19:33:41

@Kettes: ez a link mindent visz, egy hétig be sem kapcsolom a TV-t

lüke 2020.06.07. 21:12:22

Milyen orbáni magyar kontinuitás?
Szdsz kistestvére fidesz?Vagy az pseudokatolikus jobb oldali fidesz?
Ovi folyamatosan ( kontinuierlich) növekszik,széltében

agador 2020.06.07. 21:49:20

A dodó madár nagyon jó. Ez nem jutott eszembe. Megnéztem a képet a szoborról, egy modernkdedő giccsnek gondoltam, de a dodó az visz mindent.

Baluvanis 2020.06.08. 07:14:57

@Kettes: köszönöm! Már bánom, hogy OV azért annyira nem tehetséges, mint ez türkmén csodatevő...

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2020.06.08. 09:03:23

Most komolyan: a kettő közül melyik néz ki inkább kipcsaknak?
kep.index.hu/1/0/630/6308/63085/6308550_23197f0b553fbb7647545251bf0b21cd_x.jpg

Bónusz: fehér barista-nyakkendő a bajszos szaron!

OoOoOo 2020.06.08. 09:27:25

@Kettes: inkábbkipcsak, ja az jó kategória. most mondjuk ki három és félszer gyorsan.

Zárkóznak, zárkóznak az újabb fejlemények, de nekem a kedvencem B"neírdalá"SZról, amit soha ne feledjünk, a tordais video:
444.hu/2019/03/15/tordai-bence-megkerdezte-volna-ader-janost-es-kover-laszlot-mit-gondolnak-1848-jelszavarol
Kövérrel, mint két konzervatív nyugdíjas óvodás a Szomszédokból.

kisa 2020.06.08. 09:32:07

@agador: Valamelyik havernál megmaradt pár száz tégla az építkezésből.
Gyakorlatilag magyarországon már nincs olyan település, ahol ne lenne Trianon-emlékmű. Rondábbnál giccsesebbek váltogatják egymást, attól függően, hogy a polgármester kőműves haverja mihez ért leginkább.

velőtanya 2020.06.08. 11:31:15

Szegény Magyarország, rakendrollból is ez jutott neki:/
www.kepfeltoltes.eu/images/2020/06/08/959magyar_rakendroll.png
(a Hunglish határozatlan névelőt pedig csak azért emelem ki, mert ugye az új nergeneráció jeles képviselőjéről van szó, akik immár "nyelveket beszélnek" meg "ottnonosan mozognak".)

velőtanya 2020.06.08. 11:54:11

Kérdeznék egyet a nálam hozzáértőbbektől.
Az idegenforgalom/turizmus - a fesztiválokat és hasonló rendezvényeket beleértve, de a vendéglátást már nem - a tavalyi évről szóló diadaljelentések alapján kb. 12 százalékát adta a GDP-nek. Két és fél hónap eddig teljesen kiesett az idei évből - áprilisban 3 (három) százalék volt a szektor teljesítménye a tavalyi áprilishoz képest - a hátralevő időre pedig az optimista várakozások jósolnak 50% körüli teljesítményt (országosan. mert vidéken többet, Budapesten kevesebbet)
Én értek-e félre valamit bután, hogy akkor ez az egy szektor -6% körüli tételt fog elvenni a GDP-ből a tavalyi évhez képest - és akkor még nem beszéltünk egyéb szolgáltató szektorokról, ahol szintén az átlagnál nagyobb visszaesés várható, vagy akár az ipari termelésről, ami 30%-ot zakózott áprilisban (bár az utóbbinál beszélnek az elhalasztási hatásról, hogy majd később bepótlódik, amit erősen kétlek mondjuk az autóiparban a zuhanó kereslet mellett, de ezt még nem is akarom most különösebben bolygatni) - szóval hogyan lehet ilyen körülmények között tizedszázalékokon szkanderozniuk az elemzőknek, hogy vajon 2,8 vagy 3.1% lesz-e a visszaesés? Miért nem sokkal több, mi fogja itt kompenzálni csak az idegenforgalom zuhanásának tételét?

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2020.06.08. 12:20:39

@velőtanya: Mészáros Lőrinc. Nem viccelek. Az a terv, hogy ráborítanak némi közpénzt (euróhitelből) az Orbán-cégbirodalomra, és az jól fel fogja tornászni a GDP-t. Az adósságmutatót most egy darabig senki sem fogja akarni nézni, különben is, Európa is, na ugye.

kemény keleti kommentelő 2020.06.08. 12:41:44

@velőtanya: Kompenzálni fogja a kínai vasútépítés, az orosz atomlétesítmény és a további stadonépítések, amik zakatolnak zavartalanul.
Építünk ezen kívül még börtönöket és rendészeti szakgimnáziumokat és iskolákat és templomokat, és a Balaton körbeépítése is nagy erőkkel folyik.
Ott van még a média, amelyik csúcsformában üzemel,
meg a sportolók, akikre tényleg bármennyi pénzt rá lehet költeni, mind haszonná válik.
Na, és Orbán maszkgyártósora a börtönben. Biztos azóta már termeli a gdp-t.

balmoral 2020.06.08. 13:29:18

@velőtanya: Nem tudom téged mit érdekel az a GDP, amihez úgysincs semmi közöd. Kapni legalábbis nem fogsz belőle. A GDP olyasmi, mint a proletárdiktatúrában a konyak.

kemény keleti kommentelő 2020.06.08. 14:06:08

@balmoral: … Ezt el lehetne mondani a Trianonban elcsatolt területekre is.

miért 2020.06.08. 18:59:22

@Kettes: úgy látszik mindkettő a gum-áruházban vásárolt öltönyt magának

kemény keleti kommentelő 2020.06.08. 19:11:07

@stefan75: Én meg megnéztem, hogy állatorvos. És így már nem is túlzás.
Villanyszerelő villamosít, tájképfestő egyenruhát tervez, focista stadionokkal álmodik, állatorvos meg lószépségekkel.

Wolff 2020.06.08. 22:39:36

@Kettes: De ez csak azért van, mert nem tudnak leállni a lopással. Alapesteben erre a KSH is elég lenne, meg is kezdték a kisker adatokkal a felkészülést. :)