A Vincent-blog elköltözött

Ez nektek vicces?

nem felejtünk.jpg

 

 


 

Jobban teljesít...


Orbán Pinocchio thumb.jpg

FRISSÍTVE!

Itt az újabb történelmi csúcs

A központi költségvetés bruttó adóssága: 2010. május: 19.933,4 Mrd Ft; 2011. május: 21.116,5 Mrd Ft; 2012. május: 21.180,9 Mrd Ft; 2013. május: 21.765,4 Mrd Ft; 2014. október 24.736 Mrd Ft;2015. június 6. 24 847 Mrd F

 

Szűjjé má'!
tumblr_nzd85jlxqr1qd6fjmo1_1280.jpg

 



 

Te már bekövetted?

 

Vincent tumblr Falus.JPG

 


 

Vincenzúra

Troll Vincent.jpg

Figyelem! A Vincent szerzői — főszabályként — maguk moderálják a posztjaikra érkező hozzászólásokat. Panaszaitokkal vagy a mellékhatásokkal a poszt írójához forduljatok!

Köszönettel: Vincent Anomália

Címkék

abszurd (39) áder (5) adózás (11) alkotmány (45) alkotmánybíróság (10) államosítás (7) arcképcsarnok (14) ascher café (24) a létezés magyar minősége (6) bajnai (16) bank (7) bayer (23) bayerzsolt (14) békemenet (7) bkv (7) bloglossza (14) borzalmasvers (156) cigány (7) civilek (5) civil társadalom (8) demokrácia (24) deutsch tamás (6) devizahitelek (9) dogfüggő (10) egyház (10) ellenzék (7) erkölcs (17) érték (19) Érvsebész (11) eu (13) eu elnökség (8) felsőoktatás (15) fidesz (76) fideszdemokrácia (7) film (12) filozófia (13) foci (12) focijós (19) focikvíz (54) focitörténelem (94) fritztamás (6) gasztrowhat (9) gavallérjános (10) gazdaság (8) gengszterkrónikák (14) gyurcsány (27) hangfal (98) heti válasz (19) hétköznapi történetek (32) hétvége (44) hoax (5) hülyék nyelve (16) hülyeország (165) idézet (768) igazságszolgáltatás (6) imf (26) indulatposzt (11) interjú (7) járai (12) jobbik (17) jogállamiság (33) kampány (12) kampányszemle (9) katasztrófa (5) katonalászló (21) kdnp (9) kétharmad (16) költségvetés (21) könyvszemle (9) konzervatív (18) kormányváltás (22) kormányzás (42) kósa (8) kövér (11) kultúra (21) kumin (14) lánczi (5) lázár jános (12) levelező tagozat (12) lmp (8) longtail (10) magánnyugdíj (25) mandiner (15) március 15 (8) matematika (9) matolcsy (44) mdf (5) média (48) melegek (8) mesterházy (7) mnb (5) mosonyigyörgy (7) mszp (32) mta (5) napitahó (7) navracsics (14) nedudgi (15) nekrológ (11) nemigazország (5) nemzeti együttműködés (5) ner (11) nyugdíj (5) oktatás (12) önkormányzatok (6) orbán (46) orbanisztán (15) orbánizmus (101) orbánviktor (65) országgyűlés (6) pártállam (23) politika (14) polt (5) program (9) retro (115) retró (22) rettegünk vincent (14) rogán (9) sajtó (22) sajtószemle (6) schmitt (38) selmeczi (8) semjén (6) simicska (7) sólyom (7) spoof (19) stumpf (5) szász (6) századvég (7) szdsz (9) szijjártó (16) színház (35) szlovákia (5) szszp (5) tarlós (12) társadalom (50) törökgábor modul (8) történelem (5) tudjukkik (22) tudomány (17) tüntetés (17) ügyészség (9) választás (37) vb2010 (19) vendégposzt (68) videó (11) vincent (10) Vincent szülinap (6) voks10 (7) vörösiszap (16) zene (23) Címkefelhő

Az orbán-magyar kontinuitásról

2020.06.07. 12:53 | jotunder | 29 komment

 

      wybor.jpg

     

(A képen az látható, amint egy orbánmagyar nemzetvédelmis meggyilkolja Szent Wiborada-t. Az eset 926-ban történt St.Gallenban, a svájci rendőrség azóta is keresi az elkövetőt.)

     Tegnap Orbán Viktor orbánmagyar kán egy 896 centiméter magas Dodó-szobor avatásán rengeteg fontos információt közölt az orbánmagyar népről. 

    "A magyarok kálváriáján az asszonyoknak külön hely jár. Ez jól is van így, mert mindig az asszonyok pótolták a vérveszteségeket. Hol országvédő katonák, hol országépítő mesteremberek hadait adták a hazának. Mindig azt adták, amire éppen szükség volt. Asszonyainknak köszönhetjük, hogy a túlélés és az országépítés művészete a génjeinkben van. "

   A humánetológia ismert ténye, hogy a norvég asszonyok teljesen rosszul szülnek. Amikor Norvégiának cipőfelsőrészkészítőkre lenne szüksége, akkor ornitológusokat szülnek, amikor meg ornitológusokra lenne szükség, dafke cipőfelsőrészkészítőket. Mert nincs a génjeikben az izé. 

   Az orbánmagyar nép lényege a "mi". Mi orbánmagyarok védelmeztük az Oszmán Birodalomtól (ez nagyon bekattant Orbánnak, bár amikor Erdogan seggét simogatva kereste a szultáni futballizmot ez a tény nem lett túlhangúlyozva) a ribanc Keresztény Európát. Igen,  Thököly Lipót Rudolf osztrák keresztény testvéreinkkel vállvetve harcolt az oszmánok ellen, nem beszélve Rákoczi Ottó Franz nagyfejedelemről, aki a felső-ausztriai  Tekirdag-Rodostó fürdőhelyre menekült a Porta bosszúja elől, mielőtt az Első Világháborúban visszafoglaltuk Rejkjavíkot a török csapatoktól.

  Maradjunk a "mi"-nél. 896 táján keleti irányból megérkezik Árpád, akit ma valószínűleg tádzsik turistának néznének, ha végigsétálna a Wesselényi utcán. Alig kétszáz évvel később William The Conqueror érkezik meg Angliába, de egy árva szót nem tud angolul, pedig az angol nyelv már akkor nagyon egyszerű volt: 

  "Hwæt. We Gardena in geardagum,þeodcyninga, þrym gefrunon,hu ða æþelingas ellen fremedon."

    Ez nagyjából a meneh hodu utu rea. 
   Tehát ezek az ázsiai úriemberek és úriasszonyok (akik még főleg katonákat szültek, mesterembereket kevésbé) megérkeznek( majd kisvártatva súlyos bűncselekményeket követnek el St.Gallenben).  Ebben az időben olyan szlávféle emberek laktak a környéken, akikhez az orbánmagyaroknak természetesen nincs köze. Sem a románokhoz, sem a törökökhöz, utóbbiakhoz különösen nem.
 
   Pedig... A jelenlegi orbánmagyar lakosság genetikailag sokkal de sokkal közelebb van a szlávféle emberekhez, mint azokhoz sajátos higiénés szokásrendszerű,  anger management kurzusra szoruló kipcsákarcúakhoz, akikről a Dodó madár csivitel. A jelenlegi magyar nyelv valamennyire talán hodu utu rea, de azért szeretném én megnézni, amint Orbán kumiszt vételez Töhötöm trafikjában Vereckénél. 
 
   Valamiért mégis Töhötöm a "mi", meg a Szent Viboradat agyonverő és előtte vele ki tudja mit csináló agresszív egyed és nem az a szláv paraszt, aki csak nézte Koppány vezér Lamborghini Huracanját. Az a szláv paraszt a Slovan Bratislava középpályásainak "mi" (Joeri de Kamps, Ibrahim Rabiu). Világos beszéd. Maria Hruznak is ő a mi, Ludovik Kosutnak meg Huba the Great. 
  Boris Johnson, akinek Ali Kemal volt az egyik dédije, nem szokott "mi"-ként refereálni Nagy Alfrédra, vagy Wessex és Northumbria uraira, pedig ő tulajdonképpen egy angol. Annyira biztos angol, mint amennyire Orbán Viktor magyar. Az angol iskolás ugyanúgy tanulja a Beowulfot ahogy  a magyar iskolás az ősmagyar történelmi eposzt tanulná, ha lenne ősmagyar történelmi eposz. Csak nem "mi" neki az Artúr király, és ott bizony Rishi Sunak pénzügyminiszter, Alok Sharma gazdasági miniszter és Priti Patel belügyminiszter, ha nem is teljesen angol, de brit, ami nem jelenti azt, hogy sok közük lenne a kelta-britonokhoz.  De a szláv cipész, a zsidó boltos, a magyar jobbágy és a sváb paraszt utódai is lehetnének valamilyen uhorok, persze az uhorokat akár magyarnak is nevezetnénk, ha mindenki tudná, hogy merre van az arra.
   És itt még van egy kis csavar a történetben.  Werbőczy "Bázisdemokrata" Leopold a nagy magyar jogvédő választotta el a fentmagyart a lentmagyartól, és nyilván Orbán Viktor és vele együtt a teljes orbánmagyar népesség a fentmagyarokhoz tartozott, és nem a lentmagyarokhoz, akik nem is magyarok, az ő asszonyaik nem is tudnak a megfelelő pillanatban kibernetikusokat szülni.
  Tudom, a lényeg az,  hogy Mészáros Lőrinc építheti meg a Budapest-Peking metrót, mondjuk inkább Csang-Ho, de hét százalékban mégis a Mészáros Lőrinc, aki egyébként per fizimiska annyira hasonlít Orbán Viktorra, hogy konkrétan azonos is vele.
   Mindazonáltal, én érzek egy kis mindazonáltalt a narratívában. Akkor lesz az eredetileg simamagyar Bayerből, Huthból, Friczből, Schmidtből és persze Grünfeldből, Raducanuból, Kardashianból, Eleftariakoszból, Obaganjóból ősorbánmagyar, aki nyereg alatt puhította a vegán parizert és fehér lovat áldozott Boldogasszony Maminak, akkor nyomják ezer éve az ŐsKrahácsot, akkor lesz Magyarhon a Népek Krisztusa, sorry Miss Wiborada, akkor lesz Soros György judeobesenyő rabló, amikor összetartásra van szükség a csonkamagyar córeszban. Amikor kicsit jobban látszik, hogy hülyék és tolvajok ülnek a simamagyar nyakakon, amikor Tiborc már megint a kora reggeli másodpercekben kereste meg közbeszerzésen egy ápolónő hatszázezerévi fizetését.
   Amikor felfeslik a nagymagyar szövet, és látod alatta a lekoszlottságot, a hazugságot, és főleg a lopott cuccot,
akkor mi mind "mi" vagyunk, ezeréves mi, Muhi, Mohács, Világos, Trianon, Irapuato, és ugye ha én lényégében te vagyok, akkor te csak nem észrevételezel egy olyan potomságot, hogy ami tegnap még a te csokis kekszednek tűnt, az ma már az én csokis kekszem.
UPDATE: Miket nem tud meg az ember. Figyelmeztettek, hogy a "törökök" tényleg megtámadták Izlandot. Valójában muszlim kalózok  (az egyik ilyen hajóst Jan Janszoon van Harlemnek hívták, de Murat Reisre törökösített) támadtak izlandiakra és hurcoltak el pár százat közülük rabszolgának, de az akkori Ottomán Birodalom fennhatósága alá tartozó Algírból és a marokkói Salé-ból indultak el. 
UPDATE2: Hogy ne csak felcsúti pitiánerekről legyen szó a posztban. Ez itt Tyson "The Gypsy King" Fury, a helyi kebabosnál, ímént lőtte M. Gy.k.  nehézsúlyú profi világbajnok, ő verte meg Vlagyimir Klicskót. 
img-7729.jpg

süti beállítások módosítása