Híres utolsó szavak

Ez nektek vicces?

nem felejtünk.jpg

 

 


 

Jobban teljesít...


Orbán Pinocchio thumb.jpg

FRISSÍTVE!

Itt az újabb történelmi csúcs

A központi költségvetés bruttó adóssága: 2010. május: 19.933,4 Mrd Ft; 2011. május: 21.116,5 Mrd Ft; 2012. május: 21.180,9 Mrd Ft; 2013. május: 21.765,4 Mrd Ft; 2014. október 24.736 Mrd Ft;2015. június 6. 24 847 Mrd F

 

Szűjjé má'!
tumblr_nzd85jlxqr1qd6fjmo1_1280.jpg

  

Te már bekövetted?

 

Vincent tumblr Falus.JPG

 


 

Vincenzúra

Troll Vincent.jpg

Figyelem! A Vincent szerzői — főszabályként — maguk moderálják a posztjaikra érkező hozzászólásokat. Panaszaitokkal vagy a mellékhatásokkal a poszt írójához forduljatok!

Köszönettel: Vincent Anomália

Címkék

abszurd (39) áder (5) adózás (11) alkotmány (45) alkotmánybíróság (10) államosítás (7) arcképcsarnok (14) ascher café (24) a létezés magyar minősége (6) bajnai (16) bank (7) bayer (23) bayerzsolt (14) békemenet (7) bkv (7) bloglossza (14) borzalmasvers (156) cigány (7) civilek (5) civil társadalom (8) demokrácia (24) deutsch tamás (6) devizahitelek (9) dogfüggő (10) egyház (10) ellenzék (7) erkölcs (17) érték (19) Érvsebész (11) eu (13) eu elnökség (8) felsőoktatás (15) fidesz (76) fideszdemokrácia (7) film (12) filozófia (13) foci (12) focijós (19) focikvíz (54) focitörténelem (94) fritztamás (6) gasztrowhat (9) gavallérjános (10) gazdaság (8) gengszterkrónikák (14) gyurcsány (27) hangfal (98) heti válasz (19) hétköznapi történetek (32) hétvége (44) hoax (5) hülyék nyelve (16) hülyeország (165) idézet (768) igazságszolgáltatás (6) imf (26) indulatposzt (11) interjú (7) járai (12) jobbik (17) jogállamiság (33) kampány (12) kampányszemle (9) katasztrófa (5) katonalászló (21) kdnp (9) kétharmad (16) költségvetés (21) könyvszemle (9) konzervatív (18) kormányváltás (22) kormányzás (42) kósa (8) kövér (11) kultúra (21) kumin (14) lánczi (5) lázár jános (12) levelező tagozat (12) lmp (8) longtail (10) magánnyugdíj (25) mandiner (15) március 15 (8) matematika (9) matolcsy (44) mdf (5) média (48) melegek (8) mesterházy (7) mnb (5) mosonyigyörgy (7) mszp (32) mta (5) napitahó (7) navracsics (14) nedudgi (15) nekrológ (11) nemigazország (5) nemzeti együttműködés (5) ner (11) nyugdíj (5) oktatás (12) önkormányzatok (6) orbán (46) orbanisztán (15) orbánizmus (101) orbánviktor (65) országgyűlés (6) pártállam (23) politika (14) polt (5) program (9) retró (22) retro (115) rettegünk vincent (14) rogán (9) sajtó (22) sajtószemle (6) schmitt (38) selmeczi (8) semjén (6) simicska (7) sólyom (7) spoof (19) stumpf (5) szász (6) századvég (7) szdsz (9) szijjártó (16) színház (35) szlovákia (5) szszp (5) tarlós (12) társadalom (50) törökgábor modul (8) történelem (5) tudjukkik (22) tudomány (17) tüntetés (17) ügyészség (9) választás (37) vb2010 (19) vendégposzt (68) videó (11) vincent (10) Vincent szülinap (6) voks10 (7) vörösiszap (16) zene (23) Címkefelhő

Ki buktathatta le Szájert? (apróságposzt)

2020.12.03. 12:34 | jotunder | 148 komment

 

     David Manzheley, a brüsszeli meleg szexpartik szervezője elmondta, hogy kilenc fideszes politikus járt a bulijain. Grrr kolléga javaslatára megnéztem Manzheley-t az academia.edu-n.

     Dawid Manzheley néven Tel-Avivban (hello Bencsik, hello Bayer) Ph.D hallgató (lehet, hogy csak volt?).  Részlet egy absztraktjából ( Different paradigms of discrimination of Jews and LGBTQ people in Polish state).

    " Even though Poland has adopted a new constitution in the ’90 and joined European Union in
2004, there are still lacks on developing legislation particularly in the areas touching Jewish
and LGBTQ community with bright new right wing Christian government breaching relations
with constitutional tribunal. Jewish and LGBTQ groups are discriminated against by the
majority of society in Poland and are also regularly victims of violence, often with the tacit
and even with the expressive consent of the government. "

  A Facebook profilja alapján lengyel-zsidó származású is lehet. A fentiek alapján nem tartom kizártnak, hogy ennek a srácnak, vagy valakinek a környezetében,  nem lett volna ellenére lengyel homofób konzervatív politikusokat lebuktatni. Aztán valahogy Orbánék is felnőttek a feladathoz. Nem vagyok benne biztos, hogy igazat mond, de ha igazat mond, akkor lehet, hogy bizonyítékai is vannak. Hehe, sőt nagyon hehe. 

 UPDATE:   Állítólag a két David Manzheley nem azonos, két meleg, lengyel-zsidó doktorandusz. Viszont valamelyik után mintha érdeklődne a lengyel rendőrség. Wow. Netflix pozitív sztori az egész. 

Szájer Józsi esete a FIDESZ politikai értékrendjével (megjegyzésposzt)

2020.12.02. 19:37 | jotunder | 145 komment

 

     „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )

       Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem ecstasy. Talán egyéni számban akart indulni, és úgy gondolta, hogy ez majd feldobja a relatív magányt. Csapatsporthoz Viagrát vételezett volna. Hát ez így halmazatilag elég szórakoztató, de jogi képviselőnk szerint, aki nem biztos abban, hogy meg kell írnom ezt a posztot, messze a lockdown szabályok megsértése a legsúlyosabb ebben a történetben. Mármint civilizált országokban és nem felcsúti kecskekényeztetőknél.

       Szájer József maga volt a FIDESZ értékrendje, ugyanis intelligensebb, emberibb, civilizáltabb volt az összes kis gecinél. Nyilván mindenki tudta hogy meleg, és keveseket lephetett meg, hogy volt férfipartnere is, nem csak Handó Tünde, aki amúgy a leggusztustalanabb hernyók egyike a magyar politikában. 

       A FIDESZ értékrendjébe közönséges tolvajok százai férnek bele, minden rendű és rangú idióták, fasiszta barmok. A FIDESZ hatalma hazugságra, elnyomásra és korrupcióra épül.  Erre az a probléma, hogy a Józsi nem a Handó Tündét dugja, hanem esetleg egy papírzsebkendőt. Kurvaéletbe már. Majd írok elemző fontoskodást is, de pár basszátokmeg még belefér. 

       Milyen értékrendetek van nektek, amibe a Bayer belefér a Szájer meg nem? Egy lepusztult, tehetségtelen antiszemita senki zsebében ott vírit a százmilliókat érő ötös számú párttagkönyv, Szájer Józsit pedig holnap már úgy radírozzák ki Orbán mellől, mint Jezsovot Sztálin fotójáról. 

       Nem is olyan régen még Király Miklós és Jeszenszky Géza professzorok voltak a fideszesek példaképei, most  mandineres szarjankókat uszítanak rájuk. Huth, Szilvay, GFG jelenti a FIDESZ értékrendjét, a minden aljasságra kapható KESMA huszárok, a király tévé komisszárjai, Mészáros és Tiborcz, az ideológiai altalaj Schmidt Marcsitól Lánczi Bubuig, a sok hülye, akik egész karrierjüket arra építették, hogy párszor fényesre nyalták Orbán seggét. Értékrend.. my ass.

       A FIDESZ rárohadt erre az országra. A legrosszabbat hozta ki ebből a szerencsétlen népből, mely nép jobb napjain aránylag elviselhető is tud lenni. A FIDESZ a világ szégyene, ezért hoznak mindenféle lecsoffadt fasisztákat Orbán Balázsék az egymilliárd dollárból kicsinosított janicsárképzőbe, tisztességes ember már nem áll szóba velük.

       Szájer József meleg, deal with it, Orbán Viktor viszont egy korrupt, autokrata fasz.

     

Őrült nők ketrece avagy hol írták az Alaptörvényt

2020.12.01. 17:32 | jotunder | 472 komment

 

     I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!

     A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék hülyeségeket kérdezni, ja, ott, meg ott, ne tessék konzervatív keresztény politikáról elmélkedni, ha ilyen prűdnek tetszik lenni) rendezett pár keresztény  heteroszexuális konzervatívember. A bárhoz meglehetősen közel van a rendőrörs, vélhetően kihallatszott kicsit a konzervatív kiáltvány, és lockdown volt éppen. Hát az egyik keresztény európai heteroszexuális konzervatívember, aki melegprostikat dugott pont a Handó Tünde férje volt, a Szájerék Józsija.

      Általában nem szokott ő melegprostikat dugni, de hibázott. Valahogy pont ott volt egy melegprosti, és hát nem tudta, hogy mit csináljon vele, azért a seggére mégse írhat Alaptörvényt.  Szájer pár percre még azt is bevallotta, hogy valahol drogot is találtak a rendőrök, a belga lapok szerint a rendőrök lányos zavarukban pont úgy gondolták, hogy Szájer hátizsákjában találták meg, de a hátizsákban nyilván a Wass Albert összes volt. 

     Amikor Szájer az Alaptörvényt írta talán nem dugott melegprostit, de szerintem pont dugott. Ez mostantól a melegprostidugós Alaptörvény lesz. Az egész melegprostikat dugó konzervatív középkorú keresztény férfiakról szól, az összes beteg frusztrációjukkal együtt. Mert Szájer képtelen kimondani, hogy basszátok meg, meleg vagyok, ismeritek a nejem, idióták, mondjam még, hogy ki meleg? (valószínűleg tudja és széfje is van valahol, úgyhogy ő most elég komoly biztonságban van). Ezek ilyenek.

    Nem ciki melegnek lenni fiúk! Kurvára nem ciki, bazmeg !

    Hát kokózva melegprostikat dugni konzervatív képviselőként, talán egy kicsit  neccesebb, de képzeljétek el,      hogy nincs koronavírus... már is más a leányzó, esetünkben fiúcska fekvése.

    A legnagyobb amerikai konzervatív gondolkodók egyike, Allan Bloom, rosszkor dugott melegprostikat rossz helyen és szegény végül AIDS-ben halt meg. És akkor ő nem az Allan Bloom volt? Mindenki tudta róla, hogy meleg.  Nem verték nagy dobra, de elfogadták. 

    Kibaszottul hazudtok fiúk!  Deutsch Tomi minden egyes titkárnőjét felcsinálta, egyáltalán vitéz ibizai Habony Árpád, aki tényleg mindenkit megkúrt aki megkúrható és aránylag sok olyan struccot és vombatot is, akiket nem kellett volna. És ők a keresztény konzervativizmus bajnokai.  Hazudtok éjjel és nappal. Én nem tudom, hogy miért kellett Orbán Kézrátétellel Gyógyító Gáspárt eldugni valamilyen alakulatnál, nem is szeretném kitalálni, dehogy amögött is valami kurva nagy hazugság van, az zicher.  És a nép, az istenadta magyarhülye nép most próbálja ezt a történetet úgy nézni, hogy valahogy beleférjen a Novák Katika nesszeszertáskájába a mirhaillatú óvszer mellé. 

    Nem fog menni. Az Alaptörvényetekre mostantól gondolni sem lehet röhögés nélkül. 

     

 

Összeesküvés-elmélet (mondatposzt)

2020.12.01. 14:14 | jotunder | 227 komment

 

       Ha Orbánról az elkövetkező napokban kiderül, hogy megdugott egy struccot, az azért lesz, mert el akarja terelni a figyelmet arról, hogy een Hongaars parlementslid dat intussen al onstlag esetleg pikáns helyre dugta be a kis fütyijét, persze csak azért tette, ha egyáltalán tette (jogi képviselőnk most akár le is tehetné azt a zsilettpengét) , mert ezzel akarta el terelni a figyelmet arról, hogy egy dilinyós kultúrharcos szerint Kunhalmi Ágnes Josef Mengele unokahúga és a Bencsik-testvérpár az új jideaux-k, amivel persze el akarta terelni a figyelmet arról, hogy hullanak a népek koronában, mint az őszi légy, amivel persze arról akarják elterelni figyelmet, hogy a FIDESZ FEL AKARJA EMELNI A SAJTOSPOGI ÁRÁT !!!

Demeter Szilárd esete a magyarországi németséggel

2020.11.30. 15:05 | jotunder | 118 komment

 

     "Furcsa dolog ez a német szellem, német szellemiség vagy német társadalom. Ha megnézzük a XX. századi történelmüket, akkor azt látjuk, hogy nagyon fegyelmezettek. Tehát amikor nácinak kell lenni, akkor nácik, amikor liberálisnak, überliberálisnak vagy árjaliberálisnak kell lenni, akkor azok. Eredeti gondolatot ritkán tudnak megszülni, viszont ha megvan a vezérgondolat, az irány meg van adva, akkor fegyelmezetten mennek az irányba, és felböfögik ezeket a paneleket. (Demeter Szilárd certified idiot) "

     

      Feleségem részben német származású, úgyhogy most behúznám a személyes érintettséget, hamár Rajcsányi Gellért és Leimeiszter Barnabás ilyen szépen bekussolt. Frau Maria Schmidtnek gondolom még tetszik is a dolog.

      Most hagyjuk Goethe-t, Schiller-t, Kantot, Hegelt, Schopenhauert. Hagyjuk azt a tényt, hogy negyven német egyetem előzi meg a legjobb magyar egyetemet a listákon, hagyjuk azt a hihetetlen tudományos kapacitást, amit Németország jelent, talán még az én csodálatos német kollégáimat is hagyjuk.

      Azt azonban ne hagyjuk már, hogy Márai Sándor Grosschmid volt. Kicsit még Grosschmid Henrik is. Térey Jánosnak is elmondta  kiváló ideáját ez a faszonc?  Az egy dolog, hogy ez a féreg számost Grünt és Weisst halálra sértett a gázkamrázásával, de a többi Grünt és Weisst is megsértette ám, az ő eszüket, szorgalmukat, amivel a magyar haza emelkedéséhez járultak hozzá.

    Csak azt tudom ismételni, amit a nagy Sören Kierkegaard mondott, amikor a Victoriagade 8 alatti krimóban belekötött a dán királyi adóhivatal egy részeg altisztje. "A kurvaanyáddal szórakozz te baromarcú gnóm." 

Demeternek mennie kell, de ki maradjon...

2020.11.29. 23:00 | jotunder | 135 komment

 

     Demeter Szilárd egy százötvenhárom centiméteres utcai harcos, aki kultúrpápai pályafutására táskahordozóként készült fel, hol Tőkés doktor táskáját hordozta, hol Habony doktorét, közben írt egy novellát, lecserélt egy lehasznált erdélyországi feleséget friss pesti húsra az egyetemi tanári fizetés öt-hatszorosáért.

     Székely Csaba joggal indulatos azért mert Domnul Demetrescu-t haza akarják küldeni Erdélybe. Demeter magyar, itt a helye köztünk,  ő tökéletesen hozza a facebookidegroncs okoskát, hungarikum ő a maga módján. Méghogy náci. Egy náci soha nem írna le ilyet, mert egy náci jobban félti a havi kétmillió nettóját annál. Demeter, akárcsak Oláh Gellért és Szalma Gyurika, szintén erdélyi véreink, annyira hülye, annyira tökéletesen magyarhülye, hogy többszöri átolvasás után sem fogta fel, hogy ebből a szövegből nemzetközi botrány lehet. 

      Demeter Szilárd, akárcsak Megadja, Békés, Nagybajuszú Szánthó Miklós egyszerűen tehetségtelen hülye. A Mandineren már olyan hülyék vannak, akik arról írnak vezércikket, hogy Európa elveszítette az irracionalitását, algebrista olvasóink már jelzik, hogy vélhetően a transzcendenciáját hagyta el a beste Európa, csak ez a bonobó nagy szervilizmusában már azt sem tudja, hogy mit beszél. Orbán emberei elhülyültek. A kiváló képességű, nagy tudású (még be is mutatkoztam neki tavaly, mellékszál) Gottfried Péter távozik, Demeter pedig azután is maradni akar, hogy példátlan hülyét csinált magából és azokból, akik a szintén kiváló képességű Prőhle Gergely helyére tették aktív hülyeként. 

     Egy tehetségtelen hülyének kell mennie és vélhetően egy tehetségtelen hülye kerül a helyébe, aki már tegnap nagyon jól érezte magát, sőt talán már fel is hívta Demetert, hogy mennyire együttérez vele, hogy szegényke a liberális véleményterrorizmus áldozatává vált. 

     Minden posztomban van egy bekezdés, amire ugranak. Megfogadtam, hogy azt a bekezdést mindig kitörlöm, de most nem, valamiért nem. Demetert páros lábbal kell seggbe rúgni, hogy meg sem áll Tápiószecsőig, az origós barmokkal együtt kell seggbe rúgni őket, és ha esetleg Joe bácsinak van ötlete arra, hogy lehetne az egész kibaszott rezsimet páros lábbal seggbe rúgni, csupafül vagyok. Szóval, amit nem kellene leírnom. Demeter egy szánalmas kis pöcs, aki előbb hülye és aztán mindegy. A valódi felháborodásba azért bele-belekeveredik egy kis morális pánikocska, páran itten azért dörzsölgetik a tenyerüket, hogy most majd ők lesznek az europeér jófejek, folyik ám az önépítés ezerrel a facebookon, most mindenki eggyel fontosabb baloldali/liberális értelmiségi lehet, mint tegnap volt. Már be is fejeztem.

     A demeterség marad. Félő, hogy a liberális baloldali demeterség is alig várja, hogy eljöjjön az ideje, ők is hordoznak valahol egy táskát, tulajdonképpen ők is eligazítanák a magyar irodalmi kánont, esetleg genderkonformabb módon, de eligazítanák. És a baloldali liberális francia konyak nem különbözik élesen a mélynemzeti konzervatív francia konyaktól. Magyarországot rendesen felzabálta a mindenoldali demeterség.

     Amíg lesznek táskák addig valaki hordozni fogja őket, ezt ideje lenne megtanulni. 

Demeter Szilárd esete a gázkamrákkal

2020.11.28. 13:40 | jotunder | 382 komment

 

   Demeter Szilárd szerint a szolidaritás olyan, mint a Zyklon-B, a multikulturális társadalom pedig maga Auschwitz, nyilván Priti Patelre és Rishi Sunakra gondol, esetleg a francia kormány muszlim gyökerű tagjaira, vagy arra a két török származású tudósra akik a Pfizer vakcinát fejlesztették ki.  Bécsre, Vancouverre, Londonra, olyan helyekre, ahol egy Demeter intellektusú véglény nem kapna takarítói állást. 

  Egész gyerekkorom azzal telt, hogy az elgázosított családtagjaimról hallottam történeteket, néztem annak a kissrácnak a fényképét, aki miatt a nevemet kaptam, akinek a testét elégették a Demeter Szilárdok, Szilvayk, Bayerek a krematóriumban.  

  Demeter a havi kétmillió nettójával, a kis rímhingyóival, akiket pénzzel töm, mert egyszer gondolom megadják neki,  mártírnak festi le magát, mert nem mocskolhatja a melegeket és a zsidókat kénye-kedve szerint, egyébként de, erről szól a szaros kis élete.  Ő most a zsidókban akar felháborodást kelteni, hogy utána újra rúghasson egyet beléjük. Amit érzek az nem felháborodás, hanem a mélységes megvetés. De nem a hazám megvetése. Egyre élesebben tudom elkülöníteni ezt a kis magyar hazát azoktól a senkiháziaktól, egy egyre kisebb magyar hazát, de a magyar hazát. 

Orbán a fasiszta demokrata

2020.11.22. 22:29 | jotunder | 275 komment

 

   Narendra Modi és Erdogan cégéres fasiszták, de senki sem tagadhatja, hogy többségi elvű fasiszták. Törökországban a katonai kaszt mindig tényező volt, kormányfőt akasztottak, puccsok sorát hajtották végre, és Erdogan nem a katonai kaszt támogatásával, hanem éppen a kaszt ellenében került hatalomra. A Caudillo Spanyolországa is a katolikus középosztályra épült, de azért Franco tábornokban szikrányi demokrata nem volt, ő egy helyenként malevolens, később időnként már enyhén benevolens diktátor volt, a teljes spanyol katonai kaszttal a hátában. Videla és Medici tábornok klasszikus katonai diktátorok voltak, Perón tábornok népi/többségi gyökerei azonban eléggé nyilvánvalók. A fasiszta populisták, ahogy John Lukacs is észrevételezte demokraták. Legkontroverzálisabb állítása az volt, hogy maga Hitler is demokrata volt. Hitler a német alsó-középosztály támogatását is bírta, és igényelte is.

   Donald Trump nárcisztikus populizmusának is tulajdonítanak némi fasisztoid színezetet, de az Steve Bannon intelligens pszeudofasizmusa volt, nem a New-Yorki aranyifjú/ingatlanmacheré. Az a fehér, egyetemi diplomával nem rendelkező réteg, amelyre a bannonizmus támaszkodott cseppet sem fasiszta, tipikusan abortuszellenes, tipikusan fegyverb..arát, de mindig is az amerikai alkotmány talaján állt, ezért is ijesztő, hogy Trump és Rudy bohóc idióta beadványai (Pennsylvania állam szavazatait akarták eltörölni azzal, hogy vélelmeztek két darab hamis szavazatot, egy bíró majdnem felrúgta őket emiatt) nem fogadja határozottabb elutasítás. 

    Orbán fasiszta populizmusa egyértelműen demokrata. Magyarországon katonai kaszt nincs, a TEK keményfiúi azért elszaladnának, ha százezrek fognának kapát-kaszát, és egyetlen Leopárd sem hagyná el a laktanyákat. Orbán mindig is többséget akart maga mögé (a magyar választási rendszer miatt formális többség nélkül is alkotmányozhat, ha úgy adódik, bár ez esetleg egyszer az ellenzékre is igaz lehet) és egy fiktív többségi népikonzervativizmus lett az "ideológiája".  A modern demokráciákban léteznek erős elitérdekcsoportok, amelyek informálisan korlátozzák a többségi demokráciát. A bannonizmus nyílt elitellenességével szemben Orbán elitellenességének semmi értelme sincs, a valóságos magyar elit (a Facebookon posztoló magyar egyetemi emberektől Orbán nem tart annyira, szerintem  blogunk sem ijeszti meg olyan nagyon) betagozódott, mert érdekei , egalábbis egyelőre, orbánisták. 

     A magyar csekkfüzet-konzervatívok számára  Gramsci és Carl Schmitt is példakép lehet, de van az a pénz, és nem is olyan sok, amiért Dzsudzsák Balázs politikafilozófiájáról beszélne Bende Balázzsal Píszful Marci a "Kétszázkiló Felett Is Van Élet, Ha Szeret A Főnök" című közszolgálati műsorban. Nincs magyar konzervatív ideológia, itt Orbán Viktor van, aki keveri ugyan Puskint Tolsztojjal, de a politikai realizmust jobban érti, mint egy egész politikatudományi intézet. 

     Orbán de facto demokratább, mint a svájci politikai elit. Ennek ellenére, csak egy idióta élne inkább Ózdon, mint Lausanne-ban. A többségi demokrácia nem jelent önértéket, és lehet "többségibb" a modern liberális demokráciánál, például egyenletesebben inkorporálhatja a társadalomban létező világképeket. A magyar ember akasztana, mármint átlagban, mindenellenes, mármint átlagban, nincs igazán ellenére a családon belüli erőszak finomabb verziója, mármint átlagban, és bátran kiírja a Facebookra, hogy az Élet Iskoláját végezte, mert tényleg büszke rá, mármint átlagban. A következetes többségi demokrata és én nem igazán vagyok az,  nem fogadhatja el azt, hogy ezeket az érdekes nézeteket teljesen negligálják. 

    Orbán pártja, állama és személye már nem különböztethető meg, az Alaptörvény nevű szart teljesen nyilvánvaló módon használják arra, hogy bebetonozzák magukat, klánérdekeknek rendelnek alá nemzeti érdeket, de... alapvetően többségi demokrata szemléletű Orbán fasiszta populizmusa. Varga Judit nyilaskeresztes mosónő mosolya mögött igenis az van, hogy "testvérek mit nyomatjátok a fucking jogállamot, amikor éppen ütközik a többségi demokrácia szent eszményével"? A nép esetleg tényleg szívesen látja zsidóvircsaftnak a CEU-t, az MTA-t, az SZFE-t és számos más rövidítést, akkor meg miért is pattogunk a védelmükben?

   Azért pattogunk, mert kevésbé vagyunk többségi demokraták mint a fasiszta populista Orbán. Én legalábbis valamivel kevésbé vagyok többségi demokrata, és ahogy Sören Kierkegaard mondta Jaspers barátjának a Victoriagade 8-ban: Ki nem szarja le. 

süti beállítások módosítása