A Vincent-blog elköltözött

Ez nektek vicces?

nem felejtünk.jpg

 

 


 

Jobban teljesít...


Orbán Pinocchio thumb.jpg

FRISSÍTVE!

Itt az újabb történelmi csúcs

A központi költségvetés bruttó adóssága: 2010. május: 19.933,4 Mrd Ft; 2011. május: 21.116,5 Mrd Ft; 2012. május: 21.180,9 Mrd Ft; 2013. május: 21.765,4 Mrd Ft; 2014. október 24.736 Mrd Ft;2015. június 6. 24 847 Mrd F

 

Szűjjé má'!
tumblr_nzd85jlxqr1qd6fjmo1_1280.jpg

 



 

Te már bekövetted?

 

Vincent tumblr Falus.JPG

 


 

Vincenzúra

Troll Vincent.jpg

Figyelem! A Vincent szerzői — főszabályként — maguk moderálják a posztjaikra érkező hozzászólásokat. Panaszaitokkal vagy a mellékhatásokkal a poszt írójához forduljatok!

Köszönettel: Vincent Anomália

Címkék

abszurd (39) áder (5) adózás (11) alkotmány (45) alkotmánybíróság (10) államosítás (7) arcképcsarnok (14) ascher café (24) a létezés magyar minősége (6) bajnai (16) bank (7) bayer (23) bayerzsolt (14) békemenet (7) bkv (7) bloglossza (14) borzalmasvers (156) cigány (7) civilek (5) civil társadalom (8) demokrácia (24) deutsch tamás (6) devizahitelek (9) dogfüggő (10) egyház (10) ellenzék (7) erkölcs (17) érték (19) Érvsebész (11) eu (13) eu elnökség (8) felsőoktatás (15) fidesz (76) fideszdemokrácia (7) film (12) filozófia (13) foci (12) focijós (19) focikvíz (54) focitörténelem (94) fritztamás (6) gasztrowhat (9) gavallérjános (10) gazdaság (8) gengszterkrónikák (14) gyurcsány (27) hangfal (98) heti válasz (19) hétköznapi történetek (32) hétvége (44) hoax (5) hülyék nyelve (16) hülyeország (165) idézet (768) igazságszolgáltatás (6) imf (26) indulatposzt (11) interjú (7) járai (12) jobbik (17) jogállamiság (33) kampány (12) kampányszemle (9) katasztrófa (5) katonalászló (21) kdnp (9) kétharmad (16) költségvetés (21) könyvszemle (9) konzervatív (18) kormányváltás (22) kormányzás (42) kósa (8) kövér (11) kultúra (21) kumin (14) lánczi (5) lázár jános (12) levelező tagozat (12) lmp (8) longtail (10) magánnyugdíj (25) mandiner (15) március 15 (8) matematika (9) matolcsy (44) mdf (5) média (48) melegek (8) mesterházy (7) mnb (5) mosonyigyörgy (7) mszp (32) mta (5) napitahó (7) navracsics (14) nedudgi (15) nekrológ (11) nemigazország (5) nemzeti együttműködés (5) ner (11) nyugdíj (5) oktatás (12) önkormányzatok (6) orbán (46) orbanisztán (15) orbánizmus (101) orbánviktor (65) országgyűlés (6) pártállam (23) politika (14) polt (5) program (9) retró (22) retro (115) rettegünk vincent (14) rogán (9) sajtó (22) sajtószemle (6) schmitt (38) selmeczi (8) semjén (6) simicska (7) sólyom (7) spoof (19) stumpf (5) szász (6) századvég (7) szdsz (9) szijjártó (16) színház (35) szlovákia (5) szszp (5) tarlós (12) társadalom (50) törökgábor modul (8) történelem (5) tudjukkik (22) tudomány (17) tüntetés (17) ügyészség (9) választás (37) vb2010 (19) vendégposzt (68) videó (11) vincent (10) Vincent szülinap (6) voks10 (7) vörösiszap (16) zene (23) Címkefelhő

BREAKING! Óriási frankmezőt találtak Makónál!

Itt a megoldás a devizaválságra?

2011.09.22. 08:29 | szempontpuska | 75 komment

Címkék: spoof hülyeország devizahitelek kumin

Hatalmas Frankmezőt találtak Makónál - adta hírül az MTI.

Jelentős haszon származhat a Makó térségében felfedezett hatalmas svájci frankkészlet kitermeléséből. Az elkövetkező három-négy évtizedben nem lesz devizahitel gondunk, sőt ebből az országnak jelentős haszna származik majd – állapította meg Selmeczi Gabriella, unortodox miniszterelnöki megbízott pénteki sajtótájékoztatóján.

A föld mélyében rejtőző kincsek tulajdonosa a magyar állam, a kitermelést viszont az kezdheti meg, akié a bányatelek. Így a kanadai Sparrow Hawk Capital Inc. (SHC) termelheti ki és értékesítheti szabadon a makói készletet. A kitermelt pénzek után 12% bányajáradékot kell fizetni.

A Nemzeti Eszközkezelő munkatársa a Figyelőnetnek elmondta, hogy így közel hétszázmilliárd forintra számíthat az állami költségvetés.

  A pénzkitörés pillanata

Az események idősorrendben

I. Tiltakozik a KDNP

A Kereszténydemokrata Néppárt határozottan ellenezte a frankmező koncesszióba adását, közleményben szólítja fel a kormányt, hogy az ország érdekében alapvetően vizsgálja fölül Magyarország svájci frank készletének stratégiai kérdéseit. A KDNP minden erejével azon lesz, hogy megakadályozza Magyarország újabb darabkájának gyarmatosítását, azt, hogy üveggyöngyökért herdálják el hazánk, nemzetünk kincseit, most éppen egy frankmezőt, amikor a devizahitelek törlesztése sosem látott magasságokba emelkedett, hatalmas terheket róva minden magyar családra. Emlékeztetünk mindenkit, hogy a legpusztítóbb gyarmati kizsákmányoló technikák között szerepeltek a koncessziós szerződések. - zárul Semjén Zsolt közleménye

II. Mi lesz most a megszorítás-fetisisztákkal?

Kumin Ferenc független politológus a svájci frankkészletekről és a szocialisták dilemmájáról értekezik legújabb posztjában

III. Visszafoglalta a sámán az óföldeáki frankmezőt

A Szent Korona nevében kell visszafoglalnunk ezt a területet, amelyet népünk a magyarok Istenétől kapott használatba. A frank is a Szent Koronát illeti meg, elidegeníthetetlen és a magyar emberek javát kell szolgálnia. Ezt a kincset akár az életünk árán is megvédjük, és kérjük, hogy a korábbi szerződést nyilvánítsák semmisnek – mondta a fősámán.

IV. Magyarország nem Rhodesia!

Makói pénzfosztás!!! Tudjon róla minden Magyar!!! Gombostűt a tűpárnában.

Magyarország földjének mélyén, Makó közelében olyan kincsre bukkantak hivatásos külföldi kincsvadászok, amely negyven éven át képes volna biztosítani Magyarország államháztartását, vagy a mostani ínséges időkben egy intenzív, húsz évre rövidített kitermelést véve alapul, akkora bevételhez juttathatná a magyar államkasszát, amely rövid idő, mondjuk öt-tíz év alatt a magyar életszínvonalat körülbelül az ausztriaira emelné, és húsz év múltán a magyar gazdaság csak e kincsnek köszönhetően felzárkózhatna a gazdag Európához.

A cég — nem tudni, hogyan és mennyiért kizárólagos jogot kapott 35 évre a magyar államtól a kutatásra. A magyar állam szerényen csak 12 százalék bányajáradékot kér cserébe, vagyis odaadta a Sparrow Hawk Capitalnak e páratlanul értékes pénzkészlet 88 százalékát.

Ebből az utolsó fillérig ki lehetne fizetni a teljes magyar államadósságot avagy fel lehetne függeszteni a nemmegszorításokat. 

 Az államnak jól felfogott érdeke, hogy az ország földjében rejtőző kincs kiaknázása az ország népének érdekeit szem előtt tartva történjék. Magyarország nem Rhodesia, és ez nem a XIX. század!!! zárul Bencsik András írása.

V. Lopják az országunkat

Huth Gergely írása

 

„A hivatalos becslés szerint a makói frankmező ezermilliárdokat ér!  Néhány % bevételért odaadta a Gyurcsány-kormány annak a lehetőségét, hogy a készletből az ország államadósságát könnyedén törleszthessük, és a jólét néhány év alatt elérje az ausztriai színvonalat. Ha nem idegen hatalmak érdekeit szolgálná a jelenlegi kormány, akkor nem lenne szükség semmilyen megszorító intézkedésre, és akár 100 évig is könnyedén élvezhetnénk ennek a kincsnek a javait. Végre jólétben élhetnénk. Minden magyar számára biztosított lenne a megélhetés.

Az ország egyéb helyein található hasonló nagyságú lelőhelyekről még mindig hallgatnak! Ugyanezekkel a módszerekkel bányászták ki a Kárpát-medence kincseit, ugyanígy irtották ki a Kárpátok őshonos fáit. Ébredjünk már fel! Lopják az országunkat!!!”

 VI. Makó: Orbán a helyszínen tájékozódik

Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében, ünnepélyes keretek között nyitották meg a Matolcsy-aknát, rövidesen megindulhat a pénzkitermelés a makói lelőhelyen.

A miniszterelnök kijelentette: Ebből a pénzkészletből az utolsó fillérig ki lehetne fizetni a teljes magyar államadósságot és a gazdaságot serkentő intézkedéseket is lehet indítani.

Új Széchenyi Terveket például. Száz Széchenyit, ezeret.

Bajba jutott lakáshitelesek - itt a kormányzati segítség

Az árfolyamgát konstrukcióhoz csatlakozó devizahitel-adósok már az októberi törlesztő részletet a kitermelt frankkészletekből fizethetik jelentette be Nátrán Roland, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón.

VII. Hol van az ellenzék?

avagy miért kerüli Gyurcsány Makót címmel közölt elemzést Kumin Ferenc blogja

VIII.  Bayer Zsolt: Makó és Jeruzsálem

Lelkiismeretlen bűnözők. A maguk pitiáner hasznára. Elmúltnyolcév. Olcsó jutalékokért. Kiárusították. A multimilliárdos elit. Lopakodva készítette elő.... A népvagyont széthordta. Ne legyenek illúzióink hova kerül ez a hatalmas summa. Elmúltnyolcév. A makói pénzkészlet. Kohn-Bandita nevű élőlény. Az ország költségeiből fedezték a kutatásokat. Elmúltnyolcév. A felszínrehozatal és a hozam kiderítése az, amit átruháztak a monopóliumra. Birobidzsán.  Orgoványi erdő. Nyakig beásva. Elmúltnyolcév. Nem is vesznek bennünket, 'gádzsókat' emberszámba. Lámpavas. Mocsadék állatok. Ha nem ekkora a hozam, nem is kellett volna nekik. Bűz árad. Malacszeműek. Elmúltnyolcév. Geciputtony. Hisztériazsidók.  Lábszag és mucsológus. Pufajkás hazaáruló. A proli apoteózisa. A tőrölmetszett igazi surmó. Elmúltnyolcév  zárja sorait a Madách-díjas közíró.

IX. Balliberális csontvázak Makó alatt

Kumin Ferenc oknyomozó írása a feltáratlan pénzkészletek múltjáról

X. "Függetleníthetjük magunkat a pénzpiacoktól"

nyilatkozta Orbán Viktor az EZO TV-n.

XI. Rogán államosítana

A parlamenthez péntek éjjel benyújtott egyéni képviselői indítványom értelmében bizonyos esetekben állami irányítás alá lehetne vonni bármilyen magántulajdonú céget. A lex Makó tervezetének indoklása szerint egy ilyen megoldással hatékonyabban lehetne kezelni a a gazdasági szükséghelyzeteket ismertette javaslatát Rogán Antal képviselő és többszörös polisztirol a Hanyatló-Nyugati téren rögtönzött sajtótájékoztatóján.

XII. A bolíviai modell ellenzéki tagadása

Kumin Ferenc aktuális írása a föld méhének kincseiről és azok állami tulajdonba vételéről

XIII. Matolcsy irodájában tartóztattak le egy ismeretlen férfit 

Tiltott számológép-viselésért tartóztattak le egy 45 év körüli férfit, aki a 66/2011NGKM rendeletet megszegve három méterre megközelítette Matolcsy György minisztert. A tettes azzal védekezett, hogy csupán figyelmetlenségből maradt nála egy abakusz, amikor a a 2012. évi költségvetési tervet előkészítő munkacsoport ülésén vett részt. Vallomását megkérdőjelezi, hogy a hasonlóan fejlett berendezéseket egy földszinti páncélteremben őrzik a Minisztériumban.

XIV. Állami felügyelet alá került a Sparrow Hawk Capital

Elfogadták a Lex Makót. Az alföldi frankkészlet kitermelése a korszerű nemzetállam érdekeit szolgálja nyilatkozta Kövér Szilárd, a cég élére kinevezett kormánybiztos.

 XV. Itt a Rodolfó-terv!

Újratervezik a költségvetést

Matolcsy György bejelentette, hogy újratervezik a költségvetést, és ismertette a devizakészletek feltárásán alapuló Rodolfó-terv beindítását.

XVI. Egymillió lépés talicskával

címmel Bayer Zsolt kapott megbízást a makói frankmező feltárásáról  készülő sorozat elkészítésére adta hírül az MTVA.

XVII. Megoldódott a franklelőhely biztonsága

Meghívásos, gyorsított eljárásban a Saller & Koki őrző-védő Kft. nyerte a makói bányaterület védelmére kiírt tendert adta hírül a közbeszerzés.hu

XVIII. Makói pénzből fejlesztik az egészségügyet

Már a hazai svájci frankmező-készletből finanszírozzák a Deutsch Tamás Tourrette-Szindróma Központ építését nyilatkozta Szócska Miklós az intézmény ünnepélyes alapkőletételén.

XIX. Megáldották a makói aknát

Bogár László unortodox főpap, ekonómikus szertartás keretében Makón, ma megáldotta a Matolcsy-aknát.

XX. Svájci frank a magyar nemzettest épülésére

A Makón kitermelt pénzeszközök megfontolt felhasználására szólított fel Lázár János, a Nemzeti Carpe Diem Szövetség elnöke.

XXI. Megkezdődik a kitermelés Makón!

Napról napra növekvő volumenű svájci frank kiemelésére számítunk közölte a sajtóval Kumin Ferenc, az SHC frissen kinevezett szóvivője.

Némi csalódásra az első fúrásokból csupán kérdőjelek kerültek a felszínre. Ez teljesen normális geológiai jelenség nyugtatott Rózsás Adela-Isabella, okleveles hitvalló közgazdász

XXII. Sólyom aggódik

Sólyom László felemelte  szavát a Makói Bazsarózsa védelmében. Leköszönése óta ez az első alkalom, hogy a volt államfő a nyilvánossághoz fordult az egykor őt jelölő Gittegylet Szövetség éves közgyűlésén.

XXIII. Milyen frankot rejt a föld mélye?

Úgy tűnik, mégsem svájci frankot, hanem az 1925-ös frankhamisítás készleteit találták meg Makón.

A hazai sajtó szalagcímei:

  • Muhahaha (Népszava.hu)

  • Nyöhhehe (Népszabadság)

  • Bedőléssel fenyeget a numizmatikai piac (HVG.hu)

  • Gyurcsányahibás (mno)

  • Elmúltnyolcév (Magyar Hírlap)

  • Megint győzött a Videoton (Metropol)

     

XXIV. Szíjjártó Péter a makói frankblamázsról

(nem figyeltünk oda arra, amit mondott)

XXV. Matolcsy megnyugtatta a piacokat

A makói fejleményeket követően újabb nemmegszorítási tervet jelentett be a nemzetgazdasági miniszter. Az intézkedések nem jelenthetik a lakosság terheinek növekedését. Első lépésben ezért 470 Ft-ra racionalizálják a benzin literenkénti árát, de kilátásba helyezte az alapvető élelmiszerárak újjászervezését, a gáz árának megújulását és elérkezettnek látta az időt, hogy megvédjék az emberek bankbetéteit.

XXVI. Országzászlót állít Schmitt Pál Makón

Az Álamfő országzászló álítását javasolja a makói lellőhelyen. A Burj Dubainál magasabb építmény allapozási munkáit az Alkotmányozó Bizottság készleteiből visszamaradt betonból végeznék el.

XXVII. Kalandpark is nyílik Makón!

Rövidesen megnyílik a makói Matolcsyland kalandpark és wellnesközpont. Kumin Ferenc, a szabadidőközpont kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a családbarát, rekreációs központban hagyományőrző programok között a látogatók gyakorolhatják, hogyan lehet nyereg alatt puhítani a THM-et, lovaglás közben visszafordulva kölcsönt felvenni és a bátrabbak darts játék keretében próbálhatják eltalálni a jövő évi költségvetés számait.

XXVIII. Na ugye?!

címmel értekezik az ellenzéki hisztériáról és illúziókeltésről újraindított blogjában Kumin Ferenc független politológus.

XXIX. A frank-ügy tanulságai

Bayer Zsolt jegyzete

Lelkiismeretlen bűnözők. A maguk pitiáner hasznára. Elmúltnyolcév. Olcsó jutalékokért. Kiárusították. A multimilliárdos elit. Lopakodva készítette elő.... A népvagyont széthordta. Elmúltnyolcév. A makói pénzkészlet. Kohn-Bandita nevű élőlény. Elmúltnyolcév.  Birobidzsán.  Orgoványi erdő. Nyakig beásva. Elmúltnyolcév. Nem is vesznek emberszámba. Lámpavas. Mocsadék állatok. Bűz árad. Malacszeműek. Elmúltnyolcév. Geciputtony. Hisztériazsidók.  Lábszag és mucsológus. Elmúltnyolcév. Pufajkás hazaáruló. A proli apoteózisa. A tőrölmetszett igazi surmó. Elmúltnyolcév 

XXX. Buday Gyula feljelentette Gyurcsányt

Az elmúltnyolcévügyi kormánybiztos kivizsgálja a volt kormányfő felelősségét Makó-ügyben. Az eset nyomán folyamatosan ülésezik az Országgyűlés Gyurcsányahibás Bizottsága, míg az ügyészség a biztonság kedvéért kedd délutáni fotózásra beidézte Császy Zsoltot, Tátrai Miklóst és Szilvási Györgyöt.

XXXI. A frankbotrány és az ellenzék

Itt az ideje, hogy végre megvizsgáljuk az ellenzéki pártok szerepét a makói meddőhányó ügyében írja blogjában Kumin Ferenc ellenzékelemző.

XXXII. Makó a Világökörség része!

Az UNESCO a makói lelőhelyet a Világökörség részévé nyilvánította. "Nem foglalkozunk az amerikai szórakoztatóiparral" reagált közleményében Szíjjártó Péter

 

· 4 trackback

süti beállítások módosítása