Örülünk, Vincent?

Kazahsztán felett száll a dal...

Troll proximity


Orbanisztán Infochart

P/c szerint a világ

Rovataink

Viccországban Gengszterkrónikák Gasztrowhat Focitörténelem Borzalmasvers Hülyeország Színház A nap idézete Zene-bona


nem felejtünk.jpg

Jobban teljesít...


Orbán Pinocchio thumb.jpg

FRISSÍTVE!

Itt az újabb történelmi csúcs

A központi költségvetés bruttó adóssága: 2010. május: 19.933,4 Mrd Ft; 2011. május: 21.116,5 Mrd Ft; 2012. május: 21.180,9 Mrd Ft; 2013. május: 21.765,4 Mrd Ft; 2014. október 24.736 Mrd Ft;2015. június 6. 24 847 Mrd Ft;

 

Vive la France


fr.jpg  

 

Híres utolsó szavak

 
 

Te már bekövetted?

 

Vincent tumblr Falus.JPG

 


 

Vincenzúra

Troll Vincent.jpg

Figyelem! A Vincent szerzői — főszabályként — maguk moderálják a posztjaikra érkező hozzászólásokat. Panaszaitokkal vagy a mellékhatásokkal a poszt írójához forduljatok!

Köszönettel: Vincent Anomália

Címkék

abszurd (38) áder (5) adózás (11) alkotmány (45) alkotmánybíróság (10) államosítás (7) arcképcsarnok (14) ascher café (24) a létezés magyar minősége (6) bajnai (16) bank (7) bayer (23) bayerzsolt (14) békemenet (7) bkv (7) bloglossza (14) borzalmasvers (156) cigány (7) civilek (5) civil társadalom (8) demokrácia (24) deutsch tamás (6) devizahitelek (9) dogfüggő (10) egyház (10) ellenzék (7) erkölcs (17) érték (19) Érvsebész (11) eu (13) eu elnökség (8) felsőoktatás (15) fidesz (76) fideszdemokrácia (7) film (12) filozófia (13) foci (12) focijós (19) focikvíz (54) focitörténelem (94) fritztamás (6) gasztrowhat (9) gavallérjános (10) gazdaság (8) gengszterkrónikák (14) gyurcsány (27) hangfal (98) heti válasz (19) hétköznapi történetek (32) hétvége (44) hoax (5) hülyék nyelve (16) hülyeország (165) idézet (768) igazságszolgáltatás (6) imf (26) indulatposzt (11) interjú (7) járai (12) jobbik (17) jogállamiság (33) kampány (12) kampányszemle (9) katasztrófa (5) katonalászló (21) kdnp (9) kétharmad (16) költségvetés (21) könyvszemle (9) konzervatív (18) kormányváltás (22) kormányzás (42) kósa (8) kövér (11) kultúra (21) kumin (14) lánczi (5) lázár jános (12) levelező tagozat (12) lmp (8) magánnyugdíj (25) mandiner (15) március 15 (8) matematika (9) matolcsy (44) mdf (5) média (47) melegek (8) mesterházy (7) mnb (5) mosonyigyörgy (7) mszp (32) mta (5) napitahó (7) navracsics (14) nedudgi (15) nekrológ (11) nemigazország (5) nemzeti együttműködés (5) ner (11) nyugdíj (5) oktatás (12) önkormányzatok (6) orbán (46) orbanisztán (15) orbánizmus (101) orbánviktor (65) országgyűlés (6) pártállam (23) politika (14) polt (5) program (9) retró (22) retro (115) rettegünk vincent (14) rogán (9) sajtó (22) sajtószemle (6) schmitt (38) selmeczi (8) semjén (6) simicska (7) sólyom (7) spoof (19) stumpf (5) szász (6) századvég (7) szdsz (9) szijjártó (16) színház (34) szlovákia (5) szszp (5) tarlós (12) társadalom (50) törökgábor modul (8) történelem (5) tudjukkik (22) tudomány (17) tüntetés (17) ügyészség (9) választás (37) vb2010 (19) vendégposzt (68) videó (11) vincent (10) voks10 (7) vörösiszap (16) zene (23) Címkefelhő

Nem allitjak helyre Szalasi sirjat (liberalishisztiposzt)

2015.11.26. 15:21 | jotunder | 2 komment

 

 A kormany nem akarja helyreallitani (egyaltalan megkeresni, hivatalosan azonositani) Szalasi Ferenc sirjat.

 Azt gondolom, hogy meg Imredy Belaet sem. Errol van szo. Szell Kalman, Banffy Dezso, Wekerle. A magyar nyelv egy finomsagarol van szo, ugy tunik egy mondatbol, mintha azt akartak volna leirni, hogy kivetel nelkul minden egyes magyar miniszterelnok (1848-1947) sirjanak rendbetetelerol van szo, de azert tudjuk, hogy nem erre gondoltak. 

A dolog ugy mukodik, hogy ez megjelenik a facebookon, atveszi valamelyik kemenyebben baloldali ujsag, aztan elterjed, a kormany kozli, hogy egy francokat akarja rendbehozni Szalasi sirjat, es valamelyik csontig kontraszelektalt ablonczy vagy bakobea megirja, hogy megint hisztiznek a liberalisok (tehat teljesen jogos ellopni valami nagyobb ingatlant, ami nem kotodik nyilaskeresztes politikusokhoz). 

Szeretnem megjegyezni, hogy a masodik (nyiltan "faji" alapu) zsidotorvenyt Teleki Pal kormanyzasa idejen fogadtak el, Teleki Pal a felsohaz elott igen hatarozottan ervelt is mellette. Az altalam nagyra tartott  Goncz Arpad nagy tiszteloje volt Teleki Palnak, es tagja is volt az un. Teleki Pal Munkakozossegnek, joval a masodik zsidotorveny elfogadasa utan is. Mitobb, vednokkent tamogatta, hogy legyen szobra Telekinek Magyarorszagon. En nem biztos, hogy tamogattam volna, de ha rajtam mulna, akkor sem bontanam el Teleki szobrat, annak ellenere, hogy a csaladom kisemmizesehez jarult hozza miniszterelnokkent. Valamilyen ertelemben szembe szallt a nacizmussal, ezert en elviselem a szobrat. Nem, nem orulok neki, de elfogadom, hogy mas tisztesseges nezopont is lehetseges, nem csak az enyem.

En nem vagyok nagyon "liberalis". Sokkal "liberalisabb" vagyok, mint a magyar atlag (az idezojel annak szol, hogy ebben, vagy egeszen pontosan abban a nem tul szerencses orszagban, nem azt jelenti a liberalis, mint mondjuk Nagy-Britanniaban, ahogy a "konzervativ" sem azt jelenti. Nem akarom feltetlenul, hogy Magyarorszagot liberalisok vagy baloldaliak kormanyozzak, nekem egy tisztesseges nemtolvaj, nemostoba konzervativ kormany is tokeletesen megfelelne. Ahogy egy bizonyos nemtolvaj es nemostoba konzervativ kormany tulajdonkeppen eppen most felel meg nekem valamennyire, ahogy itt ulok a gep elott. Es nem, nem akarom azt sem(kifejezetten nem akarom), hogy olyan kormanya legyen Magyarorszagnak, amelyik hozzam nagyon hasonlo modon gondolkodik az elet dolgairol.  A magyar emberek oriasi tobbseget tessek kepviselni, ne engem, en sok mindent hajlando vagyok elviselni, sok mindenhez lennek hajlando semleges modon viszonyulni, amivel nem szimpatizalok. 

 En csak azt nem szeretnem, hogy korrupt gazemberek vezessek az orszagot, akik a legrosszabbat hozzak ki a magyar emberekbol, mikozben a magyar emberekben sok minden jo is van. Ez csak azert "liberalis hiszti", mert valamelyest erinti az ablonczyk es bakobeak penzecskejet. Azt viszont pont leszarom. 

Hajdú tábornok lemondásáról

2015.11.25. 20:24 | jotunder | 63 komment

 

      Hajdú tábornok természetesen nem mond le. Azután sem mond le, hogy sikerült egy országgal elhitetnie, hogy dzsihádista terroristákat fogott el a TEK, miközben valójában felvidéki hagyományőrző, enyhén hülye, nemzettestvéreinkről volt szó, akiknek a veszélyessége valamelyest alulmúlta egy átlagos vombatét. 

      Hajdú tábornok természetesen úgy lett Hajdú tábornok, hogy Hajdú őrnagyként Orbán személyi testőre volt. Orbán  személyi fogorvosa fogügyi tábornok lesz, a személyi edzője futballügyi tábornok. Bonaparte Napóleon mondta, hogy minden katona a hátizsákjában hordozza a marsallbotot. Ez nálunk is így van, mindenki, feltéve, hogy tett valamilyen komolyabb szívességet  Orbán Viktornak, a Vuitton-hátizsákjában hordozza a marsallbotot, intézetvezető marsall-, kultúrherológiai marsall-, általános szakértelmi marsallbotot. És nem csillagokat varrnak a váll-lapjukra, hanem aránylag nagy belmagasságú ingatlanokat. 

     Hajdú tábornok természetesen pszichopatának néz ki és egészen imbecillis módon hazudik, ami Burkina Faso-n és vonzáskörzetén kívül nem feltétlenül jelent előnyt egy antiterrorizmus-főnöknek, de nálunk a munkaköri leírás része. 

     Hajdú tábornok természetesen még így is ötször alkalmasabb terrorfőnöknek, mint Lánczi András szexuáltábornok nemzetifilozófnak, Schmidt Mária (jaj de édes történet, ki ne felejtsük belőle Ungár Péter LMP-ideológus-résztulajdonost) történészkirálynőnek vagy Stumpf András bárminek, ami nem involvál kapát. Az Orbán-rezsim személyzeti politikája elég könnyen kiszámítható, ha valakiről kiderül, hogy az erkölcstelenség máza alatt bizonyos intellektust és tehetséget rejteget, mehet Brüsszelbe bohócügyi biztosnak. 

      Hajdú tábornok természetesen marad, és nem fog különösebb érzelmeket felkavarni a nemzettestben. Ha a kognitív disszonancia olimpiai szám lenne, akkor nem is osztanák ki az ezüstérmet. Orbán megvédte a nemzetet, megvédte a szíriai hordároktól, az iraki szalámistáktól és az afgán mudzsahippiktól, kerülőre kényszerítette a bestéket, volt közülük, aki vissza is fordult az Orbán Viktor miatt. Jó, nem volt ilyen, de biztos sokuknak lett rosszabb napja. 

      Hajdú tábornokot természetesen ki fogják tüntetni. Pontosan azért fogják kitüntetni, amiért Marseille-ig hosszabbítják meg a felcsúti kisvasutat. Ezzel jelzi Orbán Viktor, hogy ő az úr a házban, ő mondja meg, hogy neked mi a jó, és neked az a jó, és annyira jó, amennyire ő mondja, esetleg egy kicsit jobban jó, de azért nem kell stréberkedni. 

     

Prof. Dr. Lanczi Andras esete a l'art pour l'art szexualitassal

2015.11.25. 14:50 | jotunder | 40 komment

"A valódi kérdés ez: miért nincs elég gyerek a nyugati civilizációban? Ennek két oka van. Az egyik, hogy a nyugati civilizációban a szexualitás és a gyereknemzés technikai értelemben is különvált." (Lanczi Andras)

 

       Arrol van szo, hogy ezek a nyugatiak csak dugnak osszevissza, technikai ertelemben, ahelyett, hogy havonta egyszer, de jokor, persze szigoruan sotetben es egy kilyukasztott lepedon keresztul. A Female Genital Mutilation oldana meg a Lanczi-problemat, nagyon varjuk mar, hogy beleirjak az Alkotmanyba. 

 

 

 

Magyar vita II. (migránsposzt)

2015.11.24. 12:56 | jotunder | 21 komment

"Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapítója; Lányi András író és filozófus; valamint Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója vitáznak csütörtökön a Magyar Írószövetség KultúrRing című közéleti, kulturális vitasorozatának újabb rendezvényén". (mandiner.hu, az esemeny hazigazdaja)

 

1.  "Elképzelhetetlen a muszlimok európai integrációja, az iszlám ugyanis hódító, uralkodó vallás - mondta Kozma Imre, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke kedden az M1 aktuális csatornán."

2.  "Milyen hatással lesz Európára a majdnem kizárólag muzulmán országokból érkező tömeges bevándorlás? Földrészünkön jelenleg kb 20-25 millió muszlim él, e családok túlnyomó többsége az elmúlt fél évszázadban telepedett le kontinensünkön. Ha a mostani migrációs trendek tartósnak bizonyulnak – amit nincs okunk kétségbe vonni , akkor számuk egy-két évtizeden belül megkétszereződhet. Tudni kell azonban, hogy a jövevények termékenységi rátája az európainak a többszöröse. Ezért elképzelhető, hogy egyes célországokban az iszlám kultúra már ebben az évszázadban többségbe kerülhet. (Lanyi Andras)"

3.   "Az iszlám értékvilág számos eleme összeegyeztethetetlen a fent felsoroltakkal. Ne áltassuk magunkat, hogy harc nélkül képesek leszünk megőrizni, fenntartani és továbbfejleszteni mindazt, ami számunkra fontos és értékes egy militáns, térítő muszlim világgal szemben. (Schmidt Maria)"

        Izgalmas vita lesz itt. 

 

 

Magyar vita (megjegyzésposzt)

2015.11.22. 23:05 | jotunder | 77 komment

 

      A Dinamó Műhelyen vita alakult ki Schmidt Mária fia, az LMP-ideológus Ungár Péter (érdemes megnézi ezt a dolgozatát is) és Kapelner Zsolt között annak kapcsán, hogy "Germaine Greert kitiltották a cardiffi egyetemről".

      Egyetlen apró megjegyzésem van az ügy kapcsán.

      Germaine Greert NEM tiltották ki a cardiffi egyetemről.

      November 18.-án tartott előadást, és körülbelül egy tucat ember tiltakozott ellene teljesen békésen. Nem hiszem, hogy lényegesen befolyásolja a Germaine Greer kitiltásával kapcsolatos vitát, de azért talán érdemes megjegyezni. 

      

Egy párizsi muszlim tüntetésről (ÚJRAKÖZLÉS)

2015.11.20. 17:34 | jotunder | 15 komment

1961. október 5-én Maurice Papon párizsi rendőrprefektus bejelentette, hogy meghatározatlan ideig muszlimok nem léphetnek az utcára este fél kilenc és másnap reggel fél hat között.

Charles de Gaulle elnök készen állt Algéria feladására és titkos tárgyalásokba kezdett az algériai felkelők (FLN) vezetőivel. Ennek ellenére nemcsak Algirban, de Párizsban is folytatódtak a merényletek a rendőrök ellen. A nyár vége óta 11 francia rendőr életét követelte az FLN terrorkampánya. De Gaulle két tűz közé került. Raoul Salan tábornok áprilisi algériai puccskisérlete után nemcsak az FLN-nel, hanem a szélsőjobboldali OAS-szel is számolnia kellett.

1961. október 17-ére az FLN tüntetést szervezett a kijárási tilalom ellen. Papon óriási rendőri erőket vont össze a metróállomások, buszpályaudvarok és más fontos csomópontok környékén. Délután az algériaiak (többségük francia állampolgár) három irányban közelitették meg a várost. A rendőrség estére körülbelül tízezer tüntetőt tartóztatott le és szállitott el, de körülbelül háromezer demonstráló elérte Párizs belvárosát, egészen az Opera környékét.

Ami ezek után történt, arról nagyon keveset lehet tudni. A rendőrség őrjöngve támadt a tüntetőkre, tüzet nyitottak rájuk, botokkal verték őket véresre. Algériai becslések szerint kétszáz, a francia kormány jelenleg elfogadott becslései szerint hetven embert megöltek. Volt, akit falhoz állitottak és agyonlőttek, volt, akit megfojtottak, volt, akinek szétverték a koponyáját és a Szajnába dobták.

A francia sajtóban szinte semmi sem jelent meg az eseményekről. Papont később életfogytiglanra ítélték, de nem a párizsi mészárlásért, hanem a második világháborúban elkövetett büneiért. Franciaország megosztott az októberi események megitélésében. A jobboldalon a francia rendőrség jogos dühére, a kegyetlen algériai terroristák elleni harcra hivatkoznak, a baloldalon pedig megpróbálnak felelősöket keresni a jobboldalon. A francia parlament sohasem vizsgálta ki az ügyet.

Ehhez képest a mi 2006. októberünk, a tévészékház ostromával és a forradalom ötvenedik évfordulóján történt összecsapásokkal együtt kedélyes kerti piknik volt. Annyiban hasonlitunk csak a franciákra, hogy pártállástól függően teljesen máshogyan emlékezünk a történtekre és a magyar parlament sem volt képes arra, hogy kivizsgálja az ügyet. Gergényi nem Papon, Gyurcsány vagy Orbán nem mérhető de Gaulle tábornokhoz, Budaházy Bubu veszélyességét pedig nem lehet az Algériai Felszabaditási Frontéhoz hasonlitani. Ahogy György Péter sem Sartre és Molnár Attila Károly sem egy Raymond Aron. A mi kis háborúinkban valahogy mindig a pitiánerség dominált.  Nincs tanulság, egyáltalán nincs.  

(az eredeti poszt a Vincenten)

Muszlimok, rajcsányik, adjunktusok

2015.11.20. 00:52 | jotunder | 83 komment

 

         Közpénzt ekkora hülyeségre régen költöttek, írnám, ha nem tudnám, hogy dehogynem. Rajcsányi Gellért ma elmagyarázta, hogy hála annak, hogy Orbán Gazda nem engedi be ide a muszlinyokat, a mohamedáncokat, iszlamócákat, Magyarország lesz a béka szigete, ahová Lyontól, Bonnig, Edinburgh-től, Stockholmig özönleni fognak a liberálitikusok, nyilván miután megbánták, hogy liberáloztak valaha. Ugyanis, mégis csak jobb Taktaharkányban élni nyolcvankétezer forintból, mint Manchesterben másfélmillióból. Ezt a részt még nem dolgozta ki teljesen a Rajcsányi Gellért, de jó az irány.

        A változatosság kedvéért közpénzből bátor 888.hu főszerkesztője, büszke rá, hogy államtitkok birtokában fenyegeti az ellenzéket. Murszunhad Murszahmedov a 888.tj-től nem ír le ilyet a tizenharmadik vodkakumisz után, mert ő legalább szégyelli egy kicsit a dolgot. Hirtelen elképzeltem azt a kokaincsíkot a Csontossandra hasán, meg még ki tudja mit, és nem biztos, hogy be akarom fejezni ezt a posztot, yuck... Tényleg egyből a csapvízbe nyomják a herbált ebben a szerencsétlen országban?  

       Egyik szavamat fogom mindjárt a másikba ölteni, komolyan mondom. Rajcsányi Géfodor Béla issza a muszlimmentes sörét és arra gondol, hogy annyira rohadtul vonzó a túrórudi meg a guzmics, hogy tolongani fognak ide a népek, főleg az adjunktusnépek. Mert ha valami karamellízű a mi kis mohamedálatlan bokrétánkban az az adjunktuslét.

       274 fiatal egyetemi oktató vette észre ma, hogy kurva keveset sem keres, és 2018-ban vélhetően már a hetedikes diákok zsebpénze is magasabb lesz a fizetésüknél, nemcsak a doktori ösztöndíj. Azt bezzeg nem veszik észre, hogy sokba van az, hogy nem hallják a müezzicát a minarókából, rohadtul kellett arra koncentrálni a centrális erőtérnek, hogy keresztényillatúak legyenek az utcák, és hát Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, de mondjuk el sem lopták, szóval inkább választok egy másik hasonlatot. 

       Az igazság az, hogy az adjunktusoknak és a tanársegédeknek  beígérték a harmincvalahány százalékos fizetésemelést, de csak azért, mert köztudott, hogy a muszlinc úgy fél az adjunktusok fizetésemelésétől, mint Belzebub a magyar püspöki kar tangóklubjától. 

      Így aztán most mindenkinek jó. Jó a Rajcsányinak, mert vélhetően nem veszik el a munkáját a rajcsányozásra éhes iszlámokik, még jobb hír a G.Fodornak, mert a Századvég kaphat 5.2 milliárd forintot annak a kutatására, hogy miért jó 5.2 milliárd forintot adni a Századvégnek, és jó az adjunktusoknak is, mert bár kevesebbet fognak keresni havonta annál, mint amennyit Habonyárpád ukrán társszerzőnője reggelente brazilgyantára költ, de egységes fajiságú, egységes nemzetvérségű, egységes kultúrgenetikájú népiségben fog kilógni a seggük a gatyájukból, nem kell Koránt olvasniuk reggelire (de azért a Magyar Időket majd megkérjük, hogy fussák át, a délutáni órákban lesz belőle egy kisebb felmérő, csak az ideológiai alapokról, merre mennyi, ilyesmi, de szigorúan keresztényi alapokon, aki a kisnadrágjába nyúlkál, annak elsorvad a gerince, bakker, megint a géfodrok jártak jól, és rögtön duplán).

       Szóval csak vidáman, pirosan pozsogva, elturbántalaníthatatlanítottan, örüljön már kurvaország annak, hogy beütött nálunk a Pegida és rögtön ilyen kis édes. 

A Századvég 4.8 milliárdja

2015.11.17. 23:43 | jotunder | 213 komment

 

     ( Rituális prelúdium : Lánczi Andrásról elmondhatjuk, brutálisan megbukott egyetemi professzorként, hatvanéves korára egyetlen egy C kategóriás publikációja van. G.Fodor Gábornak értékelhetetlen a tevékenysége. Nulla. Ez a két ember áll a Századvég mögött, amely intézmény három évre kapott egy 4.8 milliárd forintos kormánymegbízást. )

      Egy egyetemi tanár fizetése 430000 forint, aminek a teljes bérköltsége 550000. Havonta 133 millióról van szó, ami 240 egyetemi tanár teljes bérköltségének felel meg. Azt állítja tehát a kormányzat, hogy a két senkiházi környezetében legalább 240 darab egyetemi tanár színvonalú ember kész arra, hogy ezt a munkát elvégezze. Én ezt nem nagyon tudom elhinni, de nem hiszem, hogy benne vagyok a célközönségben. 

      A magyar jobboldali értelmiségi elit leszerepelt. Nem a FIDESZ-szavazó idegtudósok, hanem a "bölcsészelit", akik a minősíthetetlen színvonalú Pázmányon, NKE-n és a többi borzasztóságon rontják meg a fiatalokat. Én ilyenkor mindig hozzá szoktam tenni valamit, amiért kapok is a fejemre a törzsolvasóinktól, de most nem teszek hozzá semmit, mert igenis, ennek a mocsoknak nincs megfelelője a másik oldalon. Ja, hogy politikailag inkorrekt dolog a mocskot mocsoknak, a kókler senkiket kókler senkiknek nevezni, lehet, akkor én most politikailag inkorrekt voltam, majdcsak túlélem valahogy.

     4.8 milliárdot lop el tőlünk egy pszichopata századvéges törpe a kis haverjaival. Ezért is szoktam kapni az extrastrong liberal olvasóinktól, hogy csak a fasiszták törpéznek le egy ilyen denevérfejű gnómot, rendben van, el fogom viselni a lefasisztázást, majd beteszem két lezsidózás közé, hogy szépen kijöjjön a sorminta. 

     Koncentráljunk a 4.8 milliárdra és arra, hogy egy csatornapatkányságig lezüllött, egész életét végighazudozó társaság adja Magyarország állítólagos intellektuális izomzatát. Akinek most valahogy átpasszolják 240 egyetemi professzor fizetését. És ezért csak annyit várnak a századvégesektől, plusz a maróthoktól, schmidtmáriáktól és a többi pöllencstől, hogy szíriai óvodásokból szakállas elmebeteg terroristákat építsenek az ilyesmire mindig is fogékony szavazótáboruk agyában. Valószínűleg sikerülni fog.

    Mindenki boldog. Ez egy boldog ország. Régen egy csomó vagon kellett a boldogsághoz, Dunába kellett lőni a Lánczik, Géfodrok, Schmidtmáriák, a cukikeresztény középosztály potenciális riválisait. Istenem, ezek most itten nem olcsók, de addig sem kell 240 egyetemi tanárt megfizetni, akik ki tudja, miket találnának ki, talán még azt is, hogy nem minden szíriai óvodás terrorista. Arra meg, lássuk be, csak egy hülye költene pénzt. 

    240 egyetemi tanár fizetéséből, 6.9 darab Vajna Tímeát lehet kitartani, 11.2 darab Orbán Ráhel állhat a saját lábán, 28.7 darab nem teljesen intakt sarkú ukrán fitnesz ex-világbajnoknő lehet kacér a Habonyárpival, nem beszélve szívünknek  kedves nagyközségekben, Makovecz bácsi szelleme által megálmodott, intarziásan organikus futballkompozíciókról, szóval áldozat ez a javából. 

    Egy országnak megtiltani nem lehet, hogy szar emberek zsebébe, választott képviselőin keresztül, pénzt tömködjön. A szív szeret, az ország tömköd. Holnap felébred, panaszkodik egy kicsit, megoszt valami debilséget a Facebookon, és egész nap irigyli azokat, akiknek éppen most vásárolt Fülöp-szigeteki kurvákat. Ezt az országot sem az eszéért szeretjük.