A Vincent-blog elköltözött

Ez nektek vicces?

nem felejtünk.jpg

 

 


 

Jobban teljesít...


Orbán Pinocchio thumb.jpg

FRISSÍTVE!

Itt az újabb történelmi csúcs

A központi költségvetés bruttó adóssága: 2010. május: 19.933,4 Mrd Ft; 2011. május: 21.116,5 Mrd Ft; 2012. május: 21.180,9 Mrd Ft; 2013. május: 21.765,4 Mrd Ft; 2014. október 24.736 Mrd Ft;2015. június 6. 24 847 Mrd F

 

Szűjjé má'!
tumblr_nzd85jlxqr1qd6fjmo1_1280.jpg

 



 

Te már bekövetted?

 

Vincent tumblr Falus.JPG

 


 

Vincenzúra

Troll Vincent.jpg

Figyelem! A Vincent szerzői — főszabályként — maguk moderálják a posztjaikra érkező hozzászólásokat. Panaszaitokkal vagy a mellékhatásokkal a poszt írójához forduljatok!

Köszönettel: Vincent Anomália

Címkék

abszurd (39) áder (5) adózás (11) alkotmány (45) alkotmánybíróság (10) államosítás (7) arcképcsarnok (14) ascher café (24) a létezés magyar minősége (6) bajnai (16) bank (7) bayer (23) bayerzsolt (14) békemenet (7) bkv (7) bloglossza (14) borzalmasvers (156) cigány (7) civilek (5) civil társadalom (8) demokrácia (24) deutsch tamás (6) devizahitelek (9) dogfüggő (10) egyház (10) ellenzék (7) erkölcs (17) érték (19) Érvsebész (11) eu (13) eu elnökség (8) felsőoktatás (15) fidesz (76) fideszdemokrácia (7) film (12) filozófia (13) foci (12) focijós (19) focikvíz (54) focitörténelem (94) fritztamás (6) gasztrowhat (9) gavallérjános (10) gazdaság (8) gengszterkrónikák (14) gyurcsány (27) hangfal (98) heti válasz (19) hétköznapi történetek (32) hétvége (44) hoax (5) hülyék nyelve (16) hülyeország (165) idézet (768) igazságszolgáltatás (6) imf (26) indulatposzt (11) interjú (7) járai (12) jobbik (17) jogállamiság (33) kampány (12) kampányszemle (9) katasztrófa (5) katonalászló (21) kdnp (9) kétharmad (16) költségvetés (21) könyvszemle (9) konzervatív (18) kormányváltás (22) kormányzás (42) kósa (8) kövér (11) kultúra (21) kumin (14) lánczi (5) lázár jános (12) levelező tagozat (12) lmp (8) longtail (10) magánnyugdíj (25) mandiner (15) március 15 (8) matematika (9) matolcsy (44) mdf (5) média (48) melegek (8) mesterházy (7) mnb (5) mosonyigyörgy (7) mszp (32) mta (5) napitahó (7) navracsics (14) nedudgi (15) nekrológ (11) nemigazország (5) nemzeti együttműködés (5) ner (11) nyugdíj (5) oktatás (12) önkormányzatok (6) orbán (46) orbanisztán (15) orbánizmus (101) orbánviktor (65) országgyűlés (6) pártállam (23) politika (14) polt (5) program (9) retró (22) retro (115) rettegünk vincent (14) rogán (9) sajtó (22) sajtószemle (6) schmitt (38) selmeczi (8) semjén (6) simicska (7) sólyom (7) spoof (19) stumpf (5) szász (6) századvég (7) szdsz (9) szijjártó (16) színház (35) szlovákia (5) szszp (5) tarlós (12) társadalom (50) törökgábor modul (8) történelem (5) tudjukkik (22) tudomány (17) tüntetés (17) ügyészség (9) választás (37) vb2010 (19) vendégposzt (68) videó (11) vincent (10) Vincent szülinap (6) voks10 (7) vörösiszap (16) zene (23) Címkefelhő

Miért hazudik Szőnyi Szilárd?

2015.07.23. 21:25 | jotunder | 101 komment

   

     Miért hazudik Szőnyi Szilárd? Mert nem nagyon tudna másból megélni, mint a beteges hazudozásból. Szőnyi számára a hazugság becsület és dicsőség dolga, ő a Világkonzervativizmus és a Világliberalizmus harcának katonája, és a késpárbajnak nincsenek szabályai, minden megengedhető a magasabb célok értelmében.

     A magasabb célok természetesen a túlélést jelentik. Az Orbán-Simicska háború túlélését, a kis pénzecskét, aminek nincsen szaga.

    Három Szőnyi-hazugságot fogunk ma elemezni. Nem nagyon fontos hazugságok ezek, de tanulságos hazugságok, mert nemcsak a kreacionista, homofób kretén konkrétszőnyiszilárdot érthetjük meg belőle, hanem gyakorlatilag tetszőleges szőnyiszilárdot, akár egy vérliberális szőnyiszilárdot vagy egy kőballer szőnyiszilárdot is.

    A.   A Planned Parenthood hazugság. 

    A cím: Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták. Megadja az alaphangot. A történetet a Factcheck.org elég pontosan leírta, ha valakit érdekel. Tele van vele az amerikai sajtó. Szőnyi tudhatná, hogy amit leír az hazugság, ez a Fox NEWS szintje, primitív politikai propaganda. Szőnyi egész életében a primitív politikai propagandában utazott, csak sajnos sokkal rondább, mint a Fox NEWS szőke bemondónői. 

Most azonban elemezzünk pár különös szőnyiánus fordulatot.

Szőnyi azt írja, hogy azért kellemetlen a PP-nek a botrány, mert az amerikai törvények szigorúan büntetik az illegális szervkereskedelmet. Megpróbálom egy példamondattal szemléltetni. "Szőnyi Szilárd számára azért kellemetlen néha ahogy a kisfiúkra néz, mert a magyar törvények szigorúan büntetik a pedofíliát". Az amerikai törvények valóban büntetik az abortált magzatok illegális kereskedelmét, íme a törvény, , de ez nem vonatkoztatható erre az esetre. Ugyanis nem tilos az abortált magzatok szöveteinek felhasználása kutatási célokra, az sem tilos, ha ezért a szövetet biztosító cégnek kifizetik a szövet rendelkezésére bocsátásának költségeit. Sok mindent lehet büntetni, de ezt nem. 

   Szőnyi magzatgyilkossággal vádolja a PP-t, elfeledkezve arról, hogy Magyarországon annak ellenére legális az abortusz (és lényegesen egyszerűbb az elvégzése, mint Amerikában), hogy Szőnyi gazdája akár az Alaptörvényre mutatva is betilthatná közönséges feles törvénnyel. Nem tiltja be, tehát Szőnyi érvrendszerét használva a Gazda tömeggyilkosságokhoz asszisztál.

   Itt most álljunk meg egy pillanatra. E sorok írója támogatja a nők abortuszhoz való jogát, bár leginkább az első trimeszterben, és teljes nyugalommal annak is csak az elején. Ugyanakkor megértem azokat, akiknek nehéz elfogadni az abortuszt. Nem azért nehéz elfogadni, mert a nemelfogadásból óhajtanak megélni, hanem valóságos lelkiismereti okokból, ami persze feltételezi a lelkiismeret létezését. Az abortusz tud nagyon borzalmas dolog lenni, és ezt a borzalmat használja ki a piszkos kis hazudozó Szőnyi. Ha belekötsz a hazugságába, akkor nyilván hat hónapos életképes magzatokat akarsz anyaméhben darabolni. 

 B.    Charlie Hebdo-hazugság. 

 Szőnyi Szilárd egészen állatias módon támadta meg a Charlie Hebdo meggyilkolt munkatársait a borzalmas merénylet idején, és ezért páran elküldték az anyjába. Még arra is vetemedett a féreg, hogy egy antiszemita oldal hamisítványát próbálja Charlie Hebdo számként eladni. Erre alig vannak szavak (azért vannak és erősen kikívánkoznak belőlem). 

 Szőnyi most bocsánatkérésre szólítja fel azokat, akik kritizálták, arra hivatkozva, hogy a CH főszerkesztője Laurent "Riss" Sourisseau bejelentette, hogy a Charlie Hebdo a továbbiakban nem fog Mohamed karikatúrákat publikálni. Ahogy Szőnyi írja: meg vannak szégyenítve a kritikusai. Megpróbálom lefordítani szőnyiszilárdról magyarra. Tegyük fel, hogy Szőnyi Szilárd éppen megerőszakolja valamelyik gyerekét és közben azt állítja, hogy Magyarország hivatalos nyelve a magyar. Valaki ezt az egész dolgot tűrhetetlennek tartja. Ezek után Szőnyi felháborodva közli, hogy őt azért bántják, mert ki merte mondani, hogy Magyarország hivatalos nyelve a magyar, kritikusai nyilván azt szeretnék, ha a román lenne Magyarországon a hivatalos nyelv. Alapszőnyizmusról van szó, és igen, az Olvasó jól látja, nem nagyon komplex viselkedésmódról. 

 Sourisseau bent volt a szerkesztőségben, amikor az iszlámista gyilkosok mészároltak. Átlőtték a vállát és halottnak tettette magát. Most úgy érzi, hogy nem lehet tovább kockáztatni. Emlékezzünk arra, hogy a Charlie Hebdo újságírói kinevették a muszlimellenes őrülteket is, azokat, akik gyakorlatilag minden muszlimot terroristának neveznek (mint a minap a Fox NEWS teljesen megőrült műsorvezetője, aki szerint a mai mérsékelt muszlimok a holnapi terroristák, ezért valamit bombázni kell valahol, azt nem mondta meg, hogy hol, csak nagyon csillogott közben a szeme), de úgy gondolták, hogy a fanatikus elmebetegek nem terrorizálhatnak újságírókat. Sourisseau nem azt mondja, hogy erkölcsileg helytelen volt a Mohamed-karikatúrák közlése, hanem azt, hogy ezt ő személy szerint nem tudja vállalni a továbbiakban. Nem egy szőnyiszilárdról beszélünk, hanem valakiről, aki egy centire volt a haláltól. Szőnyi ennek az embernek a mondataival próbálja igazolni, hogy ő nem egy féreg, miközben húszcentis nyálkát húz maga mögött a Hetiválasz folyosóján. A valódi konzervatív Spectatorban egyébként szomorkodnak Sourisseau döntése miatt. 

 C.     A "szokásos homofób őrültségek" ciklusból.

 Szőnyi át akarja nevelni a melegeket, ki akarja nevelni belőlük a melegséget, hogy olyanok legyenek mint ő. A huszonegyedik században. Ez a Hetiválasz belügye, ha ők együtt tudnak létezni egy ilyen emberrel, az legyen az ő problémájuk. Itt most erről a cikkről van szó. A felütés a szokásos: a melegházasság után következik a poligámia. Ez ugye a "ma már nem büntetik a homoszexualitást, tehát holnap nyilván kötelező lesz" című okosság felturbózott verziója. A mondat egyébként egy kreacionista szekta egyik tagjától származik, még csak nem is Szőnyi találmánya. Szőnyi meg is veregeti a kissé orbánellenes kreacionista szekta vállát, hogy tudnak azért rendes homofób idióták is lenni. A tökéletes szőnyizmus ezután jön:

"Ha viszont a hadicél a nemek felszámolása, és a világ benépesítése csupa hímnős egyeddel – márpedig, ne legyen kétségünk, az –, akkor nincs pardon."

Itt most már a "genderről" van szó. A megnevezhetetlen valamiről, ami a melegségnél is rosszabb. Ha ma nem kényszerítik babázásra a kislányokat rózsaszín cuccban az oviban, holnap fütyijük nő. És ezek nem viccelnek, Bódisbubu sem hagyta szó nélkül a dolgot. 

....

Nem nagyon szeretem Orbán Viktort. Ezt a tényt le sem tudnám tagadni. Mindazonáltal, hadd botránykoztassam meg a kedves Olvasót, nem gondolom azt, hogy Orbán Viktor minden egyes cselekedete az ország tönkretételére irányulna, mi több, ezt lehet, hogy meg fogom bánni, de egyszer élünk, én nem tudok megvetni egy embert csak és kizárólag azért, mert az orbáni FIDESZ-t támogatja a mai alternatívák ellenében. Nem örülök neki, én sohasem tenném, de pusztán csak ezért, nem tudom megvetni. Ha valakinek ez nem tetszik, majd nyilván kapok tőle kedves kommentet, el fogom viselni.  Van valamiféle emberarcú fideszizmus, amitől nem tudok felhorgadni, nem utálom jobban a kelkáposzta főzeléknél.

 A szőnyiszilárdokat nem tudom megbocsátani Orbánnak. Rájuk nincs magyarázat. A bankadóra esetleg, a magánnyugdíjpénztárra talán, nagyon sok mindenre lehet azt mondani, hogy nem szeretem, de ha a többség ezt akarja, mit tehetek. A szőnyiszilárdok elfogadhatatlanok. A mocskos hazugságok rendszere, az, hogy ilyesmire lehet karriert építeni, az, ahogy használják ezeket a férgeket a propagandagépezetükben, azt én nem tudom megbocsátani, és nem is fogom megbocsátani. 

  

 

 

süti beállítások módosítása