Örülünk, Vincent?

Kazahsztán felett száll a dal...

Troll proximity


Orbanisztán Infochart

P/c szerint a világ

  • Hibás feed URL.

Rovataink

Viccországban Gengszterkrónikák Gasztrowhat Focitörténelem Borzalmasvers Hülyeország Színház A nap idézete Zene-bona


nem felejtünk.jpg

Jobban teljesít...


Orbán Pinocchio thumb.jpg

FRISSÍTVE!

Itt az újabb történelmi csúcs

A központi költségvetés bruttó adóssága: 2010. május: 19.933,4 Mrd Ft; 2011. május: 21.116,5 Mrd Ft; 2012. május: 21.180,9 Mrd Ft; 2013. május: 21.765,4 Mrd Ft; 2014. október 24.736 Mrd Ft;2015. június 6. 24 847 Mrd F

 

Szűjjé má'!
tumblr_nzd85jlxqr1qd6fjmo1_1280.jpg

 

Híres utolsó szavak

 
 

Te már bekövetted?

 

Vincent tumblr Falus.JPG

 


 

Vincenzúra

Troll Vincent.jpg

Figyelem! A Vincent szerzői — főszabályként — maguk moderálják a posztjaikra érkező hozzászólásokat. Panaszaitokkal vagy a mellékhatásokkal a poszt írójához forduljatok!

Köszönettel: Vincent Anomália

Címkék

abszurd (39) áder (5) adózás (11) alkotmány (45) alkotmánybíróság (10) államosítás (7) arcképcsarnok (14) ascher café (24) a létezés magyar minősége (6) bajnai (16) bank (7) bayer (23) bayerzsolt (14) békemenet (7) bkv (7) bloglossza (14) borzalmasvers (156) cigány (7) civilek (5) civil társadalom (8) demokrácia (24) deutsch tamás (6) devizahitelek (9) dogfüggő (10) egyház (10) ellenzék (7) erkölcs (17) érték (19) Érvsebész (11) eu (13) eu elnökség (8) felsőoktatás (15) fidesz (76) fideszdemokrácia (7) film (12) filozófia (13) foci (12) focijós (19) focikvíz (54) focitörténelem (94) fritztamás (6) gasztrowhat (9) gavallérjános (10) gazdaság (8) gengszterkrónikák (14) gyurcsány (27) hangfal (98) heti válasz (19) hétköznapi történetek (32) hétvége (44) hoax (5) hülyék nyelve (16) hülyeország (165) idézet (768) igazságszolgáltatás (6) imf (26) indulatposzt (11) interjú (7) járai (12) jobbik (17) jogállamiság (33) kampány (12) kampányszemle (9) katasztrófa (5) katonalászló (21) kdnp (9) kétharmad (16) költségvetés (21) könyvszemle (9) konzervatív (18) kormányváltás (22) kormányzás (42) kósa (8) kövér (11) kultúra (21) kumin (14) lánczi (5) lázár jános (12) levelező tagozat (12) lmp (8) magánnyugdíj (25) mandiner (15) március 15 (8) matematika (9) matolcsy (44) mdf (5) média (48) melegek (8) mesterházy (7) mnb (5) mosonyigyörgy (7) mszp (32) mta (5) napitahó (7) navracsics (14) nedudgi (15) nekrológ (11) nemigazország (5) nemzeti együttműködés (5) ner (11) nyugdíj (5) oktatás (12) önkormányzatok (6) orbán (46) orbanisztán (15) orbánizmus (101) orbánviktor (65) országgyűlés (6) pártállam (23) politika (14) polt (5) program (9) retró (22) retro (115) rettegünk vincent (14) rogán (9) sajtó (22) sajtószemle (6) schmitt (38) selmeczi (8) semjén (6) simicska (7) sólyom (7) spoof (19) stumpf (5) szász (6) századvég (7) szdsz (9) szijjártó (16) színház (35) szlovákia (5) szszp (5) tarlós (12) társadalom (50) törökgábor modul (8) történelem (5) tudjukkik (22) tudomány (17) tüntetés (17) ügyészség (9) választás (37) vb2010 (19) vendégposzt (68) videó (11) vincent (10) voks10 (7) vörösiszap (16) zene (23) Címkefelhő

dr. schwanztomi – akkor és most

2013.10.26. 18:07 | Kettes | 76 komment

Címkék: könyvajánló

Novemberben kerül a könyvesboltok polcaira dr. Schwanz Tamás képviselő, playboy, többszörös családapa és twitterhős „dr. schwanztomi – akkor és most" című önéletrajzi könyve. Blogunk ebből az érzékeny, humoros, szókimondó és egyedi hangvételű műből szemezget.

nd_18_40.jpg

A kígyómat Pista bácsinak hívom. De ez nem igaz. Nincs is kígyóm. A faszomat hívom Pista bácsinak. Andika, a szerkesztőm (istenem, micsoda nő, és úgy szopik, mint egy kisborjú) az összes faszt átjavította a kéziratban farokra, kígyóra, hímvesszőre vagy schwanzra. De hát én már csak ilyen vagyok: a szám mocskos, a rétesem túrós, de mit csináljak, ha egyszer ilyennek szeretnek a nők.

A kígyómat azóta hívom Pista bácsinak, mióta 8-1-re ikszeltünk a köcsög hollandusokkal. Nem mintha bajom lenne a köcsög hollandusokkal, a brüsszeli dílerem is egy köcsög hollandus, és úgy szopik, mint egy tizenkét éves – középkorú, szakállas pasi létére.

Előtte Janinak hívtam a farkamat, egy nem túl kedves kollégám „tiszteletére", akire olyan mérges voltam, hogy miatta napjában többször is elvertem a Janimat, amíg úgy fel nem püffedt, mint Harrach Péter arca.

Előtte meg Viktornak hívtam sokáig. Hát az egy szenzációs történet volt!!! :-))) Még az első parlamenti ciklusban történt, hogy a péniszpumpámmal játszadoztam a frakcióülésen, miközben Viktorra vártunk. Amikor végre megérkezett, mit megérkezett, beviharzott, mindenki felpattant, én is felpattantam volna, de a péniszpumpa lerepült a farkamról és bele egyenesen Viktor szemébe. Majd beszartunk a röhögéstől. Készült is erről egy jó kis fekete-fehér kép, ami azóta bejárta az internetet. Viktor úgy röhög rajta, mint az állat. Ilyen fiatalos bulik mentek akkor a hőskorban. Ma már, ha péniszpumpába öltözve belépek valahová, az emberek általában kerülik a pillantásomat. Hiába, öregszem én is. De hát mit csináljak, ilyennek szeretnek a nők.

Amikor Viktor kizavart Brüsszelbe, először nehezteltem rá. A szemembe mondta, hogy egy hasznavehetetlen, ostoba farok vagyok, aki még ahhoz is hülye, hogy egzisztenciára valót lopjon magának. De hát mit csináljak, Viktor – fakadtam ki. Amikor ilyennek szeretnek a... Kuss - mondta gyengéden Viktor. Mi mindig olyanok voltunk, mint két bratyó. Letöröltem egy férfias könnycseppet az arcomról, hazamentem, kivertem magamnak, és másnap önként feliratkoztam a párt EP-listájára.

Kezdetben nem volt könnyű életem Brüsszelben. Brüsszel Luxemburg fővárosa, és mindenki belgául beszél. Elárulok egy titkot olvasóimnak: én nem beszélek belgául. Még egy titkot elárulok: semmilyen idegen nyelven nem beszélek. A nyelvet, az én nyelvemet legalábbis, másra teremtette a Jóisten. Igen, a nyalásra.

Fogalmam sem volt, mi lenne a dolgom Brüsszelben. Az első három hónapban tévedésből egy pornómoziba jártam a plenáris ülések helyett. Egy alkalommal, amikor felszólalásra jelentkeztem, megint elszabadult a péniszpumpa, erre mindenki elkezdett mindenfélével dobálni, a dildótól a felfújható ministránsfiúig, végül kiszállt a rendőrség, és csak a diplomáciai mentességemnek köszönhetem, hogy a fogdán nem vett feleségül egy szomáliai hadúr. (A nászéjszakát azért elháltuk. Úgy szopott, mint egy kisborjú.)

Az Európai Parlament nem olyan unalmas ám, mint amilyennek esetleg Magyarországról tűnik. Rengeteget lehet csajozni. A sok külföldi pina megőrül értem, én meg a pináért. A néppárti frakciót gyakorlatilag az első év végére gerincre vágtam. Amikor néha-néha beléptem, még a hatvanas, tisztességben megőszült kereszténydemokrata nyanyák is sikoltozva dobálták el a melltartójukat. A parlamenti könyvtárban utánaolvastam, hogy korábban egy francia képviselő tartotta a legtöbb megdugott képviselőtárs rekordját, kilencvenhattal. Én akkor már hetvenötnél tartottam és éreztem, hogy ez a rekord verhető a ciklus végéig. Így hát továbbléptem, és kivetettem a kapcsolati hálómat a frakció határain túl.

Így akadt horogra M. Krisztina (a nevét megváltoztattam). Kriszti nem csak a képviselői munkája során vadmacska. A hálószobában imád szerepjátékokat játszani. A kedvencünk az, amikor én beöltözöm lágerőrnek, ő meg felvesz egy egyszerű fehér inget sárga csillaggal, és az életéért könyörög. És úgy szopik, mint egy kisborjú. Nem akarok hencegni, de történetesen tudom, miről beszélek. A kisborjúk is megvesznek értem. Tehén, boci, bika, egyszer még egy inszeminátor is megvolt röptében, szegény pára azt sem tudta, mi történik vele. :-DDD

De vissza a képviselői munkára! Ötéves képviselői munkám során a legkeményebb diónak egy német képviselőasszony bizonyult. Egy gépipari konszern tulajdonosának az özvegye, egy konzervatív lapcsoport felügyelőbizottságának elnöke, számos német, francia és olasz kitüntetés tulajdonosa, de én láttam a szemén, amikor először találkoztunk és végigmért, hogy a hírem már megelőzött. Nem is csoda: a képviselői irodaház minden vécéjének minden fülkéjének minden falára fel van írva a nevem, a telefonszámom és a farkam mérete (most már az olvasóim előtt sem titok: 39 cm, és ez még csak a kerülete). A folyosón spontán beszélgetésbe elegyedtem vele. Mivel angolul csak annyit tudok, hogy Come on baby, light my fire, ezúttal is ezt dobtam be. Kezdetben kérette magát, de a vállánál fogva elkezdtem lenyomni, hát az egész testsúlyomat bele kellett adnom, hogy végre letérdeljen és megértse, hogy mi van. Hatalmasat ordítottam! A nyanya akkorát harapott a farkam hegyébe, hogy majd elájultam. De aztán később egy kávé mellett tisztáztuk a félreértést, és végül ő is úgy szopott, mint egy – kitalálják, micsoda?

Egy önéletrajzi könyv nem lenne teljes a családomról szóló történetek nélkül. Öt vagy hat gyerekem van, három vagy négy nőtől, attól függ, hogy kinek hiszünk, a DNS-tesztnek, vagy nekem. A hat gyerekből négynek szinte egész pontosan emlékszem a nevére, négynek pedig az arcára, csak nem tudom őket összekapcsolni. Van egy fiam (vagy lányom?), akinek az arca helyén csak egy sziluettet látok a lelki szemeimmel, olyat, mint amilyen a Facebookon van annak, akinek nincs profilképe. Lehet, hogy nem vagyok egy tökéletes apa, én ezt becsülettel vállalom, de a jó apák nem kaphatják meg a világ összes pináját, nem igaz?

Az első feleségemmel a jogi diplomám megszerzése előtt ismerkedtem meg. Nem is tudom már, melyik volt nagyobb kihívás számomra. A csajt tíz perc presszóztatás után megcsináltam, a jogi diplomám viszont két telefononba került. Először Viktort hívtam fel, hogy hasson oda, másodjára pedig szintén Viktort hívtam fel, és megköszöntem neki, hogy odahatott. Viktor mindig is kemény, de igazságos főnök volt. Azt mondta, hogy az ő kormányában csak diplomások lehetnek miniszterek. Nekem nem volt diplomám, ezért intézett egyet. Bár mindenkinek ilyen főnöke lenne! De miket is beszélek, hisznen mindenkinek ő a főnöke!

A második feleségemmel akkor ismerkedtem meg, amikor az első feleségem már terhes volt. Apás szülést terveztünk, amiről részben elkéstem, mert tévedésből eggyel korábbi szülőszobába nyitottam be, ott megláttam azt a vajúdó asszonyt egyedül, és mit csináljak, ha egyszer nem tudnak ellenállni nekem a nők...

A második feleségem a titkárnőm volt, és éppen az asztal alatt bociztattam, amikor valaki behozta a stadion-beléptetőrendszer szerződését aláírásra. Csak aláfirkantottam a nevemet, aztán esküszöm, soha többet nem láttam sem a pasast, sem a beléptető-rendszert, sem a pénzt. Ezt Sanyi bácsinak is megmondtam, mármint nem a farkamnak, hanem a másiknak.

Szóval, nem vagyok fiatal (szigorúan „már" nélkül). És annyira örülök neki. 47 éves lettem, végre-valahára elmúltam fiatalnak lenni (azt hiszem, a kelleténél egy kicsit tovább tartott). Szeretem a szüleimet, szeretem a testvéremet, szeretem a gyermekeimet, szeretem a farkamat. Szeretem Erikát. Szeretem a városomat, szeretem a csapatomat, szeretem a barátaimat, szeretem a farkamat. Szeretem a hazámat. Szeretem a munkámat, szeretem a feladataimat, szeretem a kollégáimat, szeretem a farkamat. Szeretem az embereket. Szeretem a Rolling Stonest, szeretem Ambrose Bierce-t, szeretem a Halászkirály legendáját, szeretem a farkamat. Szeretem a dobostortát. És persze szeretem a farkamat.

Ez a könyv a szereteteim története. Túl vagyok egy arc- és egy farokplasztikán. Kicserélték a kettőt egymással, de ezt egy kívülálló gyakorlatilag észre sem veszi. Ami mára lettem, abban a fiatalság mint többen a kevesebb van benne. Ennek semmi értelme, tisztelt bíróság! Eredetileg azt írtam, hogy 47 éves koromra gyakorlatilag eggyé váltam a farkammal, de Andika azt mondta, hogy valami mélyebb, filozófikusabb önvallomásra van szükség.

Amennyire kihívásnak, annyira szórakozásnak is tartom az írást, különleges élmény és érzés újra végiggondolni mindazt, aminek részese lehettem. És végül is: miért ne? Ha csak még egy nő megbaszásához hozzásegít ez a könyv, már megérte.

A bejegyzés trackback címe:

https://orulunkvincent.blog.hu/api/trackback/id/tr505600548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csumpitáz Béla 2013.10.26. 18:19:41

Na, de ki a f@sz az a schwanztomi?

aritus 2013.10.26. 18:30:43

Kettes, gratulálok! Ez biztos jobb, mint az eredeti könyv:)))) Igazabb és őszintébb.

nandras01 2013.10.26. 18:57:16

kicsit obszcén lett, de üsse kő.
ha egyszer ennek a schwanztominak eddigi legnagyobb fegyverténye, hogy sikerült a krumplit a sarokba szorítania, akkor bizony nincs helye az eltartott kisujjnak :)

kuszkusz1 2013.10.26. 19:06:33

"Túl vagyok egy arc- és egy farokplasztikán. Kicserélték a kettőt egymással, de ezt egy kívülálló gyakorlatilag észre sem veszi."

Ez remek!
A szókincs nem az amit én szeretek, de azért ez egy nagyon jó írás.
Az alapanyagot meg olvassa a kánya!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.10.26. 20:02:49

A vincent jogásza ilyenkor nyaral? :-D

k.o._laci 2013.10.26. 20:04:01

zseniális írás, rég röhögtem ennyit bármilyen blogposton :)

aronsatie 2013.10.26. 20:20:07

Vigyázni kellene erre az írásra, mert a schwanztomi el fogja schmittelni.

sajtohuba 2013.10.26. 20:34:06

@poszt: A poszt hatására mindenesetre a buklánjponthu-n a worstseller árfolyama 3999 krumpliról 3200-ra zuhant.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.26. 21:51:46

Az miért volt, hogy amikor elolvastam a "nevét", egyből D.Tompika ugrott be? :)
Szörnyű ez...

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.26. 21:57:01

Auf deutsch persze a "farok" teljesen stimmel, bár ez önjáró.

DarthVader 2013.10.26. 22:22:38

Nem tudom, jó helyen kapirgálok-e, de a leirásból mintha Deutsch Tamásra (nem t'om, a telefonon szerzett diplomája megengedi-e a dr. előnév használatát) ismernék. :))

(Ezt csak azért, hogy ha perelni akarna, engem pereljen, ne a post szerzőjét, mert a post ugyebár Schwanz Tamásról szól, csak énbennem merült föl Deutsch Tamás ("foglalkozása: politikus", irgalom!) neve. A hiba biztos bennem van. )

Sőt. Le is írom, hogy én, Darth Vader (teljes név és cím a személyimen és lakcímkártyámon, de ha szorul a hurok, Kettesnek csak egy e-mailjába kerül, és megkapja) a posztban emlitett Schwanz Tamásban fent emlitett faszkalapot vélem felismerni. Persze Kettes nem róla írt, csak a Kettes által megfestett személy személyiségjegyei bennem erős asszociációkat keltettek fent nevezett úgynevezett politikus személyiségjegyei irányába. Természetesen tévedhetek, de hát egy műelkotás - legyen az képzőművészeti vagy irodalmi - megitélése merőben szubjektív. Úgyhogy szubjektiv megitélésem szerint kurva jó a poszt :)

DarthVader 2013.10.26. 22:24:45

"csak a diplomáciai mentességemnek köszönhetem, hogy a fogdán nem vett feleségül egy szomáliai hadúr. (A nászéjszakát azért elháltuk. Úgy szopott, mint egy kisborjú.)"

Azért mindennek van határa. Majdnem megfulladtam !!

ob.szerver 2013.10.26. 22:45:53

Összeállíthatnád a fideszes prominensek arcképcsarnokát. Persze valamiféle mentelmi jogot nem ártana beszerezni előtte.

Lasombra 2013.10.27. 00:17:49

hehe. csudi viccces... lenne, ha valójában nem ilyen lenne a főhősünk.

ha valamiért mégsem lenne per a posztból, menjünk biztosra.

túl szerény ez az összefoglaló.
csak nők és szarvasmarhák szerepelnek a listán, de biztos vagyok benne, hogy egy akkora ziccert nem hagyhatott ki, mint Szájjal József. Luxemburg kis ország, egészen szűk hely. két magyar férfi, egészséges libidóval, távol az anyaföldtől, az ismerősöktől és a berozsdásodott normáktól, egy jugendherbergében, a hanyatló Európa mélyén, ahol csak egymásra számíthatnak, így a pártköteléket szorosabbra kell húzni.
ekkor vesztette Schwanz úr a szüzességét. mármint a másikat. és azóta megújult tisztelettel tekint a kisborjúkra is.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.10.27. 02:02:53

Kettes utolsó posztját olvashattátok.
Emlékét megőrizzük.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.10.27. 02:06:48

@DarthVader: "...Majdnem megfulladtam !!"
Csak nem te voltál a szomáliai hadúr?:-)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2013.10.27. 06:34:40

@Counter: Jogi képviselőnk tanácsára az érintettek neveit megváltoztattam. Többnyire. :)

kuszkusz1 2013.10.27. 07:12:48

@Kettes:

Én nem is ismertem rá!

kuszkusz1 2013.10.27. 07:19:22

@Lasombra:

A másik említettet - akire szintén nem ismerek rá - én békén hagynám.

Nem arról van szó, hanem a telefonon szerzettről. És a tevékenységről, meg arról az értelmi szintről amely indokolttá tette, hogy az a személy akiről fogalmam sincsen mondjuk miniszter legyen. Meg más egyéb kitüntetett poszt birtokosa.

( Mr. Bean és a "Vistler anyja"?!)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 07:28:17

@nandras01: Így igaz..a legjobb rész benne:
"Az első feleségemmel a jogi diplomám megszerzése előtt ismerkedtem meg. " csak innen meg kimarad ez: "Akkor még nem sejtettem.."!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 07:35:57

@kuszkusz1:
Tisztelt Bíróság, én sem ismertem rá... :)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 07:44:21

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én ptt voltam, amikor ürgebőrbe bújva:
"Úgy szopott, mint egy kisborjú.)"

.de nem láttam semmit, nagy volt a köd ott, Albijonyban!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 08:16:01

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Borjúbőrben? Ott és akkor?
Pfúúúúúújjj... Perverz állat! :(

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 08:28:54

@Kettes:
A végén még a Viktoron hasaltok el. :(
Ha Piktort írtatok volna, rá sem ismertünk volna...

biohouse 2013.10.27. 08:42:06

Köszönöm! Nagyon jól szórakoztam.

Közben az utolsó fejezetben ez áll: " Megalapítottam ügyvédi (muhaha) irodámat, csupa most végzett jogászlyány. Ezek a mai fiatalok! Már nem is olyanok, mint a kisborjú, hanem mint a kismalacok. Istenem!"

ghost recon 2013.10.27. 08:46:28

Anyádat kettes! Máskor tegyél ki valami Joke Alertet, vagy valami! Akkor talán nem kezdem el egy nagy korty kávéval az arcomban elkezdeni olvasni a posztot, nem kerülök fulladás közeli állapotba, nem rémisztem halálra a családot, nem gyalázom meg a fürdőköpenyemet, és nem kell izgulnom, hogy a használható marad-e a billentyűzet!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 08:47:55

@biohouse:
Vissza kellett lapoznom, hogy hogyan nem vettem ezt észre a végén... :)) MARHA!

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 08:48:59

@ghost recon: Tompikára onanizálni..hát..nem lehetsz valami sikeres ember, az tuti!:-P

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.10.27. 08:55:06

@ghost recon: Többnyire használható marad. Áramtalanítás után akár bő vízzel is kimoshatod belőle a kávét, de rendkívül alapos szétszedésnek és amennyire csak lehet, külön történő, hosszas (több napig tartó) szárításnak kell követnie :-)

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 08:59:16

@Counter:
IGEN! Simán ki lehet zuhannyal veretni a cuccost. Nekem Fabiusnál sikerült egyszer a billentyűzetbe röffennem! A kis rohadék... :)

vitéž munkášőr 2013.10.27. 09:00:24

eddig remekül szórakozom, most már csak a CÖF troll squad megérkezését várom habként a tortára

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 09:04:35

@ghost recon:
@Counter:
Amúgy meg tessék ilyenkor reggel, ilyen állatságokra felkészülni és csínján zabálni sajtózás közben! A kávé,tea tabu, a notebook képernyőjén alul, középen van általában az inverter (simán befolyhat a cuccos oda), ha az folyadékot kap, nem csak az, de a képernyő is repülhet. Tessenek már nem nyeretlen kétévesnek lenni! :)

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 09:06:57

@vitéž munkášőr:
Még nem ébredtek fel, vagy nem ment a körmail a KÖZPONT-ból. Vagy egyből a TEK megy ezekért a csúnya Vincent-es lányok-fiúkért.
Csak aztán nehogy egy cellába kerüljenek Tomporkával, mert akkor "...., mint egy kisborjú"! :))

vitéž munkášőr 2013.10.27. 09:11:16

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: minnyá jönnek, most lett vége a vasárnapi "agybeöntő" újságnak a Kossuthon

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 09:19:57

@Counter:
Nem kell mindegyiknél, mert van jó pár, amelyiket előrelátóan úgy alakították ki a billentyűzet alatt, hogy nagyon klasszul zár. :o

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 09:21:08

@vitéž munkášőr:
Felszívták magukat? Mint a rizs... bár... abból a fosból táplálkozni...

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.10.27. 09:31:01

@vitéž munkášőr: Korán van még ahhoz, hosszú volt az esti szógálat meg ezt az átállításos dógot sem értik, asszem..

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 09:38:08

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ja, hogy elcsúsztak térben és időben? Nem, az nem lehet...

vitéž munkášőr 2013.10.27. 09:44:36

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): meglehet, meg el is feledtem, hogy a process még nem teljes, további lélekbeöntésért még el kell járulni a narancsbolsevik csürhének az Úr színe eleji bele - a stólás fedett ágensek majd befejezik a folyamatot, beadják a nitrostyát a fullgázhoz

vitéž munkášőr 2013.10.27. 10:03:58

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ez igaz, de az apparatcsikjai az ő idejét is el tudják qrni

Farkos Tsapó Gyurka 2013.10.27. 10:06:21

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem jóóó az sem, mert a piktor 45-ben öngyilok áldozata lett, így ha ahhoz hasonlíttatik akkor ürgebőrbe varrják,vagy mi?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.10.27. 10:13:51

A profik kakaóbiztos billentyűzetet használnak.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 10:20:43

@Farkos Tsapó Gyurka:
Hááát... ha megfelelő nehezékeket is kötnek a lábára, akkor lenne ötletem, hová dobják! Tisztelt Bíróság, elhatárolódom...

parti_giano · http://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo 2013.10.27. 10:26:33

ilyen életszagú, realista munka esetén vetődik fel bennem a kérdés, vajh mennyi benne a fikció, mennyire szól a szerző valós életben megszerzett tapasztalatairól. kettes?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.10.27. 10:32:26

@bella _ciao:
Tul.képp indiszkrét vagy!
A választ azért várjuk...

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.10.27. 11:51:09

Dr(!) Dajcstompika önéletrajza tipikusan az a könyv, amit fél év múlva lecsúszott hómlesszek fognak árulni 10 forintért lópokrócról, és a siker leghalványabb esélye nélkül az Örs vezér téren.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.10.27. 11:58:11

@Lasombra:

Szerintem, ha kiverjük egymásnak, az még nem buzulás! Meleg barátsággal: Szájber József

parti_giano · http://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo 2013.10.27. 11:59:53

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én azt sem bánnám, ha maga a szerző árusítaná hómleszként.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.10.27. 12:06:41

@bella _ciao:

Elegáns isteni igazságszolgáltatás lenne...

- Tomika. fizetek neked egy nagy málnásfröccsöt, ha NEM meséled el az élteted történetét!

Vajon három év múlva hány tompikás könyvet lehet becserélni egy kiszeltündés naptárra?

parti_giano · http://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo 2013.10.27. 13:36:02

@vitéž munkášőr: iványi igen, ellenben tarlós vagy kocsis ilyen fejjel kitíltaná pestről.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blog.hu 2013.10.27. 15:13:08

@kuszkusz1: Te voltál múltkor is? Whistler (tényleg létező, sztárolt festő: en.wikipedia.org/wiki/Whistler%27s_Mother#In_popular_culture), nem Visztler.

kuszkusz1 2013.10.27. 15:57:25

@Kuviklacz:

( Mr. Bean és a "Vistler anyja"?!)

Nincs sz, s van.

christvhu 2013.10.27. 23:30:06

Kettes? Az a szerencséd, hogy azt már unom! Ma már csak a hármasra gerjedek! Pedig, ha nem így volna, ......... mint a kisborjú!
Aláírás: Tompika

kuszkusz1 2013.10.28. 06:41:50

@Kuviklacz:

Gondolom, nem először fordul elő veled, hogy valakinek bunkóságot akarsz a nyakába varrni, pedig csak te nem vagy képes néhány betűt megkülönböztetni egymástól.

Talán egy ábécéskönyv segítene....forgasd haszonnal!

nerángass 2013.10.28. 07:59:21

"csak a diplomáciai mentességemnek köszönhetem, hogy a fogdán nem vett feleségül egy szomáliai hadúr. (A nászéjszakát azért elháltuk. Úgy szopott, mint egy kisborjú.)"

Ez de facto elírás. Helyesen :" szoptam, mint egy kisborjú"

a 17 éves Parker Schnabel 2013.10.28. 08:12:55

@nerángass: Az egész könyv elírás lesz. ...az első szótól az utolsóig.

William Blake 2013.10.28. 08:50:43

@nerángass: És tényleg. Deutsch egész pályája egyetlen nagy szopás, kezdve azzal, hogy vesztére megbocsáthatatlanul magasra nőtt, addig, hogy ő volt az egyetlen a meglehetősen szerény méretű Fidesz-frakcióból, aki elolvasta a Figyelőben a Tocsik-sztorit, amin aztán megbuktak Hornék 1998-ban.

A szépen ívelő pályát (és Tomi gerincét) aztán Orbán törte meg azzal, ahogy még embert nem aláztak meg: ha majd megszerzi a diplomáját, kinevezi miniszternek. (Némethné esetében már nem volt olyan finnyás, mint az egyik legkorábbi harcostársával.)

Azóta ezt kompenzálja nyomorultul, egyre mélyebbre süllyedve. Élő példája annak, hogy akinek Orbán a barátja...

Kuviklacz · szemelyesadatok.blog.hu 2013.10.28. 21:42:05

@kuszkusz1: Mi történt? Ha megnézted volna a linket, értenéd...

cicómicó 2013.10.29. 22:44:36

Csodás és lenyűgöző írás, szakadok a nevetéstől. Gratulálok hozzá! Lehetne további szemezgetést kérni a nagy műből? :) Tamás és az ő farkának távlati terveiről ?
(Gondolom Ulpius kiadó adja ki az eredeti könyvet, az szakosodik ilyen értékteremtő irományok gondozására...)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2013.12.01. 08:35:30

December elseje van, és még nem kapható a boltokban a dr. schwanztomi - akkor és most. Mi van már, tomi, elkopott a cerka hegye?

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2013.12.22. 16:30:08

Itt a karácsony és Dr. Schwanz Tamás dr. schwanztomi - akkor és most c. önéletrajzi könyve még mindig nem jelent meg. Lehet, hogy soha nem is írták meg?

Addig is szórakoztassuk magunkat Dr. Deutsch Tamás Facebook-munkásságával:

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=686377688062036&id=100000694338124

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2014.03.30. 23:48:32

Itt a választás és Dr. Schwanz Tamás dr. schwanztomi - akkor és most c. önéletrajzi könyve még mindig nem jelent meg. Lehet, hogy Szalai Vivien nem ér rá? :)